Nem sértő egy kicsit ha ilyet kérdez az állatorvos?
4 hónapos amstaff kutyám van, eddig 3x járt a dokinál, először boldogan ment, s fedezte fel a helyet.
Másodszor már kicsit noszogatni kellett,hogy bejöjjön a kapun, míg végül a harmadik alkalommal már csak ölben tudtam bevinni.
Morgott és oda-oda kapott a dokinak, meg kikerekedett szemekkel figyelte minden mozdulatát, a doki pedig félt tőle, már odanézett a kutya és 3 métert ugrott, míg végül megkérdezte,hogy verem e ezt a kutyát,hogy ennyire fél már attól is ha felé nyúl?
És tök komolyan kérdezte, először az jutott eszembe,hogy *nyádat verik, de végül egy nemleges választ adtam.
Őszintén,hogy lehet ilyet kérdezni?Tőle fél a kutya és nem véletlen...
Kettő amstaffom van, a dokinál úgy viselkednek, mint az emberkék az SZTK-ban: ülnek a seggükön, nézelődnek, sóhajtoznak, hogy mikor megyünk már haza.
Aztán nyílik az ajtó, kijön a doki, és a két kutya úgy rázza a farkát, hogy az egész testük hullámzik. A dokink nagyon nyugodt, rendes ember, olyan mint a kőszikla. Imádják a kutyák, mindig kapnak oltás után kis rágcsit. :)
Ha az én kutyám morogna, kapkodna emberre, nem nézném el, az is biztos. Ha állatorvos, ha maga az atyaúristen.
Az enyéimet még fogdosni sem kell vizsgálat közben, annyira bíznak a dokiban.
Egyébként nem volt sértő szerintem. Ha ennyire fosik az orvostól, annak valami mélyebb oka van, mint hogy szúrkálják.
Aa allatorvos lassan baratnové avanzsalt, és praxisaban az egyetlen kliens vagyok aki jutalomfalattal jar hozza.
Nincs mas valasztasom, a kutyam erosebb nalam. Ettol fuggetlenul, szerintem egy kiegyensulyozott kutya ne kapkodjon oda senkire.
Nálam a kicsi imád orvosdába járni, valószínűleg azért, mert viszonylag sokat megyünk. A rendelőben is mindig örülnek nekünk, főleg mert a félős kutyákban is oldja a stresszt.
A dokinénink szerint nem jár oda még egy ilyen kutya, aki ennyire örülne, hogy menni kell, meg aki ennyire játéknak venné az egészet.
Amúgy a jutifalat meg a gazdi nyugalma sokat dob a helyzeten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!