Nem sértő egy kicsit ha ilyet kérdez az állatorvos?
4 hónapos amstaff kutyám van, eddig 3x járt a dokinál, először boldogan ment, s fedezte fel a helyet.
Másodszor már kicsit noszogatni kellett,hogy bejöjjön a kapun, míg végül a harmadik alkalommal már csak ölben tudtam bevinni.
Morgott és oda-oda kapott a dokinak, meg kikerekedett szemekkel figyelte minden mozdulatát, a doki pedig félt tőle, már odanézett a kutya és 3 métert ugrott, míg végül megkérdezte,hogy verem e ezt a kutyát,hogy ennyire fél már attól is ha felé nyúl?
És tök komolyan kérdezte, először az jutott eszembe,hogy *nyádat verik, de végül egy nemleges választ adtam.
Őszintén,hogy lehet ilyet kérdezni?Tőle fél a kutya és nem véletlen...
Nekem egész pontosan egy 4 hónapos amstaffom van. :)
És nem így viselkedik a kutyám.
"Tőle fél a kutya és nem véletlen..."
Ezt kifejtenéd?
1. vagyok
Az én kutyámat ugyanúgy szurkálja a doki. Mégis örül neki!
Próbáljátok meg, hogy a doki ad neki finom falatot (keksz) a vizsgálat közben.
Mi lesz, ha 30 kg-os lesz?
Ez amiatt van, hogy a kutya megerzi, ki erez ellenszenvet iranta.
Nekem a kaukazusimat gyulolte a dokink, a kutya soha senkire sem morgott, de ra aztan igen.
Aztan az a legszomorubb az egeszben, hogy amikor lerobbant a kutyam, ezt a dokit tudtam elerni, eljott, aztan mondta, hogy nem mutheto, es idos is, es inkabb altassuk el, mert nagyon szenved. Teny, hogy hirtelen lerobbant, vegbelrakja volt, es azota is lelkiismeretfurdalasom van, hogy a kutyam pont o segitette a halalba. Mert a kutyam biztos felt.
Valószínűleg rossz élménnyel jött el az orvostól, ezért volt egyre bizonytalanabb. A mi kutyánk is morogja a dokit, már csak szájkosárban viszem be, de soha nem ijedt meg tőle.
Normális orvos azért ilyet ne kérdezzen már. Bár mondjuk az tény, hogy egy amstaffnak nem kellene agresszívnak lennie az emberekkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!