Ti el szoktátok nevezni az utcai kutyákat/macskákat? (:
Figyelt kérdés
Akiknek nincs otthonuk...elnevezitek?
Pl. én és a korombeliek (9-16 évesekig) mindig próbáljuk őket megetetni, és nevet is kapnak.
Pl. van egy cica, akit Shakira-nak hívunk.
van egy kutya, akinek mindig adtuk a sulis kiflinket( mert elég rossz ízű) azt Hellénnek hívjuk.
Meg van még egy pár. Pl. Csoki (tacskó keverék lehet) vannak még. :)
Ti is elnevezitek? Ha igen, akkor miről?
2014. aug. 6. 13:03
1/2 anonim válasza:
Amelyiken próbálok segíteni, azt igen. Sajnos túlságosan elkezdek kötődni hozzá.
2/2 anonim válasza:
Van egy kutya az egyik hozzzánk közel lévő utcába de ő nem utcakutya hanem van gazdája csak nem foglalkozik vele én szoktam simogatni beszélgetni vele és elneveztem cukikának mert olyan cuki én amúgy csak így hívom nemtudom hogy mi a rendes neve amúhy németjuhász mondjuk nekem van kutyám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!