Meg lehet fürdetni a most hazahozott 10 hetes kiskutyát?
Minek az ecetes víz?
Amúgy ja, mehet a kutyasampon.
Amikor én hoztam az enyémet a putrisorról ("ismerős" által leszaporított, oltatlan és éheztetett alomból) 11 hetesen, eszméletlen szaga volt, mint egy vadászgörénynek. Pluszban, csak a móka kedvéért, tele volt bolhákkal.
Vettem bolhairtó kölyöksampont (4500 forintért, a mai napig kincsként őrzöm), és úgy istenesen bedörzsöltem vele. Nagyon jól tűrte, és csodaszép tiszta lett. :)
Nyugodtan fürdesd meg, ha nem bolhás, akkor sima kölyöksamponnal, mert az ekkora kutyának még érzékeny a bőre.
Köszönöm szépen, még ma veszek sampont, és délután fürdetés lesz:)
Kádban zuhannyal, vagy inkább a kertben vödörből? Melyik lenne jobb?
Még ne!!! :)
Enyém is büdös volt, alomszaga volt amikor elhoztuk, a tenyésztő azt tanácsolta, hogy 1 hetet várjunk és utána mehet a fürdés kölyöksamponnal. Így könnyebb volt neki a testvéreit hátrahagyni, hiszen érezte magán az alomszagot.
Először nagyon fura volt és irritáló az illata, de később, amikor a fürdésre került a sor, már nem is éreztem egyáltalán. Szóval magától is kimegy, és enyhül a szag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!