A tenyésztő megengedte, hogy a lefoglalt kiskutyát én nevezzem el. T alom lenne és a Tigris névre gondoltam. Szerintetek nem túl gyerekes az egy majdan kiállítási kutyának?
Szerintem nem túl fantáziadús.
Thor, Tyron, Tyson, nekem ezek tetszenek, és persze még rengeteg T betűs kutyus név létezik :)
Úgy nevezed, ahogy akarod, én csak azt nem értem, hogy mi köze egy beagle-nek a tigrishez...
Hivatalos névnek valami komolyabbat, hozzáillőbbet választanék (attól még hívhatod úgy, ahogy szeretnéd), és az sem árt, ha a kennel nevéhez passzol.
Olyan nevet választasz neki amilyet akarsz, ami neked tetszik.
Valóban kiállítási kutyáknak általában nem ilyen nevet szoktak adni, esetleg kérdezd meg a tenyésztőtől neki milyen ötletei vannak.
A kiállításhoz meg sokat kell tanulni neked is és a kutyának is.Handlerre még nem gondoltál?Lehet jól jönne az elején hogy megmutassa mit hogy kell egy beaglenél.Habár elég egyszerű fajta, ha gondolod írj egy privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!