Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idősen lehet pároztatni...

Mennyi idősen lehet pároztatni egy szuka cane corsot?

Figyelt kérdés

2014. aug. 4. 14:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kutyáiddal is így bánsz ahogy velük, elevenen fel fognak falni. A cane corso erős és nyugodt embereknek való, nem ilyen nyüszögős kis senkiházinak mint te, aki privát emaileket osztogat mindenkinek aki megmondja neki az igazat.
2014. aug. 4. 16:18
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Ezt figyeljétek micsoda privátot kaptam a kérdezőtől:

"te beszélsz teneked még egy kutyád se volt nekem már 5-is. egyikkel se volt baj, na okos. ne irogas mert le rugom azt a kókány fejed a mocskos száddal együtt. amire nem tudsz válaszolni nem kell. ne hordj össze ilyen sok baromságot"

Nos a válaszom:

1. Nem én irogatok neked, te írtál nekem privátot, teljesen magadtól

2. Van kutyám

3. Engem nem falnának fel a kutyáid, mert a kutyákban van egy ítélkőképesség, megérzik, ki a jó és ki a rossz ember.

4. Azt írtad nekem hogy tenyésztő vagy, nos egy tenyésztő azért ilyen alap dolgokat legalább tud hogy mikortól lehet szukát pároztatni.

5. Amilyen ideggyenge és antiszociális vagy, képzelem milyenek lehetnek a kutyáid.

6. Köszi azért hogy írtál privátot, így legalább tudom a nevedet, és szólhatok mindenkinek hogy tőled sose vegyen kutyát

2014. aug. 4. 16:58
 13/22 anonim ***** válasza:
92%

Ez meg rám ír! xD Ne privátban ugass te szégyentelen.. Akkora egy ősbarom vagy :D

Ennyire IQ-tlan vagy? Ne szaporíts, már így is elég sok a probléma ezzel mo.-n. Csak találnálak meg, akkor nem így dumálnál.

2014. aug. 4. 17:07
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó vagyok, 19-es. Rád kerestem mint cane corso tenyésztő, hát nem találtalak.

Látszik mennyire vagy tenyésztő, januárban még arról kérdezgettél, hogy miféle fajta a cane corso:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__5252536-milye..

Na szóval kemény vagy öcsém. Állatorvos oldalán olvastam ám a kérdésed, mi baja lehet szegény kis francia buldogodnak, sokadik ellés után.

2014. aug. 4. 17:13
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem az az ember,aki másik posztban az ideggyenge szaporított szukáját akarta vadítani?
2014. aug. 4. 17:13
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, linkeld be!!
2014. aug. 4. 17:19
 17/22 anonim ***** válasza:
86%

Gratulálok, kedves kérdező.

Szerintem vegyél egy plüsskutyát.

2014. aug. 4. 17:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi a tenyészcélod?Milyen vérvonalú a kutyád?Eü.szűrések megvannak?
2014. aug. 4. 18:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted van neki? Még azt se tudja mikor lehet szukát pároztatni. Tipikusan az a fajta ember, aki nem viszi el állatorvoshoz a kutyákat, jók azok anélkül is, meg jó nekik a teszkós táp is.
2014. aug. 4. 18:27
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
17:13-as linkeld a posztot
2014. aug. 4. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!