Én nagyon szeretnék kutyát, de a párom nem, mi a megoldás?
Először is,nyilván nem foglalkoznál többet a kutyával mint vele,mert hát ő csak párod,és azért van egy sorrend. :) ezt nyugodtan mondd meg neki,nyugtasd meg.
Az tény hogy sokba kerül,az oltás,chip,etetés,de ha van miből akkor nem probléma. Illetve nekem az a véleményem hogy attol meg mert van egy kutyátok,nem kell mindenhova magatokkal vinni,termeszetesen ha több napra mentek akkor meg kell oldani hogy valaki vigyázzon rá.
mondd el neki hogy ne aggódjon,nem fogsz a kutyával többet foglalkozni,mert a figyelem nem osztódik,pont úgy ahogy a szeretet sem. Mondhatod még azt is hogy legalább nem unatkoznál és hogy ha meglátja a kiskutyát,akkor biztosan szeretni fogja ő is. Mutogass neki képeket arrol a kutyáról ami tetszik,hátha neki is megtetszik :) nálam ez jött be, és már van három kutyám,pedig a Férjem egyet sem akart. :D nyugi,sikerülni fog ;)
Nem szeretheti mindenki a kutyákat. Ha már lenne kutyája a kérdezőnek, nyilván megválogatná, hogy kivel kerül közelebbi viszonyba és hogy az illet szereti-e a kutyákat vagy sem, de így, hogy a párja volt előbb, teljesen normális, hogy meg akarja vele beszélni és rá szeretné venni, hogy tarthassanak kutyát, együtt.
Én a helyedben kivinném egy menhelyre, vagy kinéznék egy mentett kutyát a neten és konkrétan azt mennénk el megnézni. Hátha megtetszik neki.
Viszont arra is gondolj, hogy lehet, hogy most sok időd van, de lehet, ez nem mindig lesz így. Ha sokat kell majd dolgoznod, ha gyereketek születik, ha beteg leszel, akkor is ott lesz a kutya.
"fél,hogy a kutyával többet foglalkoznék,mint vele" - párkapcsolati probléma, oldjátok meg :D
"sokba kerül" - igaz. Gondoljátok át alaposan, hogy belefér-e.
"mindig mindenhova magunkkal kell vinni" - hülyeség. Persze, kicsit macerásabb a nyaralás, meg a programokra járás, szervezni kell, rokonnal-haverral egyeztetni, vagy panzióba adni, de azért nem kell, hogy rátok gyógyuljon a kutya, nem is egészséges, kisebb programokhoz meg simán otthon is hagyhatjátok, megfelelően tartva-nevelve ki fogja bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!