Megoldás? Ami működik?
Nem a te kutyád, nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Ha a csendháborítás fogalmát kimeríti, talán akkor.
Én is egy profi füldugót ajánlanék. Sokat aludtam füldugóval, abszolút semmit nem hallottam abból sem, ha pl. mellettem beszélgettek.
A füldugót tudnám ajánlani, vagy esetleg egy gyengébb nyugtatót/altatót amit beveszel alvás előtt és sokkal jobban alszol és talán még nem is kelsz fel minden hülyeségre.
Bár a másodikat csak azért nem nagyon ajánlom, mert egyesek (mint pl én is) igen könnyen ellenállóvá vállnak egyes gyógyszerekkel szemben, ami esetleg még később segíthet, vagy ilyesmi.
Még esetleg azt is megpróbálhatod, hogy bemész a rendőrségre, vagy az önkormányzatra és panaszt teszel és ők majd intézkednek ez ügyben.
Ha értelmesebb a gazda akkor esetleg többször próbálj beszélni vele.Ki kellene találni, hogy miért ugat... pl: kint van az udvaron, vagy unatkozik, vagy egyedül van, stb...
Ha nem akkor minden alkalommal amikor felébredsz csengess be hozzá... Így ő sem fog aludni és a kutyának is lesz oka az ugatásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!