Hogyan játszotok a kiskutyáitokkal, akik pár napja kerültek csak az otthonotokba? Mivel kezditek a "kiképzésüket"? Minden ilyen érdekelne.
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 18:52
1/4 anonim válasza:
Ugyanúgy ahogy utána. Majd megszokja.
2/4 anonim válasza:
Neve, szemkontaktus, behívás - ezek a legfontosabbak.
3/4 Mácsóka0123 válasza:
Én klikkert használtam, megtanítottam neki, hogy a klikk hang után jutalom jön. Először egyszerű feladatokat találtam ki neki, például, hogy menjen oda labdájához és bökje meg az orrával. Ezután egyre bonyolultabbakat, például ül, fekszik, marad, gyere ide. Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Hát,ez egy chow chow,makacs mint az öszvér :) Úgy kb.magasról tesz mindenre,amivel próbálkozunk.Pedig úgy hoztuk haza,hogy alaposan felkészültünk elméletben a kutyatartásra,és mindenféle trükkre,de nála semmi sem vált eddig be.A klikkert nem ismerem,bár hallottam róla,de azt hittem,majd természetesen menni fognak a dolgok,aztán nem :)
2014. aug. 1. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!