Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi van ha a kutyam a raktarkon...

Mi van ha a kutyam a raktarkontener ala szul?

Figyelt kérdés
Van kutyaol,nem is egy,de o a kontener alatt tolti a napjait,gondolom asott ala egy nagy godrot is,ott husol nagy pocakkal. Ha ott fial,mi lesz? Mert ugy latom most ezt erzi jonak. Es mar nem sok ido van. Nem volt neg terhes kutyam,de idegesebb vagyok,mint mikor en voltam terhes. A kiskutyaknak nem lesz bajuk hogy ott csak homok van? Ja,es majd kihozni oket kehetetlen,a mamakutya is epp csak befer ala.
2014. aug. 1. 11:10
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Egyébként mekkora a kutya? Csak mert tudtommal egy olyan konténer nem áll nagy lábakon és ha befér alá a kutya pocakkal felteszem kistestű, vagy csak nagy gödröt ásott alá?
2014. aug. 1. 17:01
 32/49 TJ19334 ***** válasza:
0%
Milyen kutya fajta az anyja? ha gondolod szívesen átvennék egy kölyköt :)
2014. aug. 1. 18:57
 33/49 A kérdező kommentje:

Kis testu,kb mint 2 macska. Allati okos,bujos,imadnivalo. A legcukibb kutya akit valaha lattam. Csunyacska,de edes. :) Mikor megtalaltam es kozelebb mentem,odasomfordalt hozzam es a kis fejet letette a labamra.

Sippara,te meg kezeltesd magad es ne izgasd fel magad olyanon ami nincs,mert megart a szepsegednek ;)

2014. aug. 1. 22:10
 34/49 A kérdező kommentje:
A kolykoket csak olyannak adnam aki allatszereto es azert leinformalhato mert idmerem v ismeros ismerose. Remelem megerted.
2014. aug. 1. 22:11
 35/49 anonim ***** válasza:

TJ19334-nek amstaff kell (vagy olyasmi), mert minden kérdése erről szól :)

És mindenhonnan kutyát kuncsorog.

2014. aug. 1. 22:14
 36/49 anonim ***** válasza:
Az állatorvos látta már mióta vemhes lett? Csak mert kistestű kutyáknál nagyon könnyen lehet, hogy valami komplikáció lép fel főként ha az apakutya nagyobb termetű volt és ha mondjuk éjjel indul be a szülés ne adj isten a doki már biztos nem a 2 percre lévő rendelőjében lesz. Én a helyedben megkérdezném, hogy javasol e császárt a kutyusnak.
2014. aug. 1. 23:54
 37/49 TJ19334 ***** válasza:
Így igaz hasonlítson az amstaffra mert ez a faj imádnivaló! Ha gondolod írj privátban és felvehetjük máshol is a kapcsolatot :)
2014. aug. 2. 05:42
 38/49 A kérdező kommentje:

Nem amstaff,nem is hasonlit,de van vmi fajtaja szerintem,mert azota lattam egy tok ugyanilyen kutyat,meg is lepodtem. Bozontos farka van,hatul nagy fanszorzettel :D

Amugy ma kikoltoztettuk a "szulootthonba" anyukamhoz,az oljat is elfogadta,sok opcio nem lesz hova szul.Ha sikerul elajandekozni a kolykoket,hazajohet a szanatoriumbol. Es tovabb allatkinozhatom a szeretetemmel :D (jajjjjj)

2014. aug. 2. 11:31
 39/49 A kérdező kommentje:
Beszeltunk allatorvossal,azt mondta h keverek kutyaknal kevesbe valoszinu komplikacio,de a hetvegen is ugyeletes,ha baj van. Remelem nem lesz. Stramm kis csaj ez a kutya,igazi amazon is,rotikat uldozott mar el a keritestol. :)
2014. aug. 2. 11:33
 40/49 sippara ***** válasza:
71%

"azt mondta h keverek kutyaknal kevesbe valoszinu komplikacio"

Hűűű, micsoda hozzáértő, sokdiplomás életmentő... Kérdezd már meg nekem, hogy miért? Erősebb méhfaluk nő a keverékeknek, vagy kevesebb az útban lévő belső szervük (tényleg, lehet, hogy májuk sincs, automatikusan méregellenállók. persze CSAK a keverékek). Azt tudod egyáltalán, hogy mekkora, milyen kutya fedezte? Mert ha nagyobb, én egy ilyen orvossal a háttérben elkezdenék ásni egy kutya+15-20 centi hosszú és széles, pár méter mély gödröt. Meg mellé több kisebbet.

2014. aug. 2. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!