Mi van akkor, ha a vadász elengedi kutyáit és nincs a közelükben sem?
"Persze ha elkezdesz futni előlük, az elég rossz ötlet"
Mert te aztán állnál egy helyben mikor két mérges kutya ugatva rohan feléd te idióta barom! Kamu meg az öreganyád térde kalácsa az!
Hát most vered a feneked a földhöz, most mit reagáljak mégis? Jó, akkor a vérszomjas vizsla azért rohant, mert szét akart tépni. Ezek a kutyák ilyenek, ismeretlenekre rontanak egy rét közepén, és cafatokra tépik őket. Rendben, legyen. SZERINTEM rettegsz a kutyáktól, és valószínűbb, hogy félreértetted a kutyák szándékát. Nem voltam ott, nem láttam, de azért gondolhatom ezt, ugye? Köszi.
És még egyszer: a leírtak alapján semmi, de semmi nem támasztja alá, hogy egy vadász kutyáiról lett volna szó.
Megmondanád, hogy
1) mi olyat tettem, ami bármilyen írott vagy íratlan szabályba ütközne?
2) miért árt nekem, ha jelentesz?
3) miért fenyegetőzöl?
4) bántottalak?
1) Provokálsz, veszekedést gerjesztesz
2) neked nem árt, de nekem használ, mert nem offolod szét a kérdést
3) Figyelmeztettelek.
4) Nem bántottál csak meghazudtoltál, okoskodsz és borzasztóan idegesítő vagy!
1) Provokálok egy kicsit, mert gondolkodásra akarlak bírni. Lehet, hogy igazad van, de lehet, hogy a kutyák nem akartak semmi rosszat tőled. Nem bántani akarlak ezzel, csak ez tényleg nem jellemző jól szocializált kutyákra, ezért csodálkoznék, ha tényleg csak úgy neked rontottak volna minden látható ok nélkül.
2) Nem offolok, a kérdéseddel kapcsolatos témáról beszélek.
3) Jesszusom, mindjárt betojok.
4) Nem akartalak meghazudtolni, csak azt gondolom, hogy amit leírsz, az a te szubjektív megítélésed az esetről, és nem a viszonylag objektív valóság. Fentebb leírtam, hogy miért gondolom ezt. Hát okos vagyok, tehát okoskodok. :) Ha idegesítő vagyok, az nem lehet, hogy azért van, mert van valami igazság abban, amit mondok? Nem lehet, hogy tényleg túlságosan félsz a kutyáktól? Nekem is vannak fóbiáim, úgyhogy nem gondolok semmi rosszat emiatt rólad, csak jobb, ha az ember tisztában van magával.
"Hát okos vagyok, tehát okoskodok. :) "
Szerintem innentől kezdve nem is érdekel az egész hülyeség amit írsz. Lehet lapozni és kotródni más kérdéséhez! Túl sokat képzelsz magadról, a viselkedésed ezzel írnám le:
Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik.
Te sajnos az utóbbiba tartozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!