Melyik fajta passzolna leginkább hozzánk? (indoklás) (dalmi, spáni, goldi, skót)
Nagy kertes,de kis házas helyre költözünk a kedvesemmel,az érdekelne,hogy az alábbi kutyák közül melyiket tartanátok a legideálisabbnak?
Jó lenne,ha lenne benne őrző képesség,de legyen kedvencke is,akit lehet kinn és benn is tartani?okos,hűséges és bírja a gyerekeket.
golden retriever?
dalmata?
skót juhász?
cocker spániel?
vagy várom a javaslatokat is.
köszönöm!
Nagyon köszönöm a segítségeteket a skót juhász mellett döntöttünk.
Az utolsó válaszolónak:
1. az én döntésem, így döntöttem, ha figyelmesen olvastad volna a hozzáfűzött dolgokat, akkor magad is rájöhetnél egy két dologra, rájöhetnél, hogy nem kifogás, meg ha az is lenne, az ÉN dolgom.
2. Fajtákról érdeklődtem, nem arról, hogy honnét lehet kiskutyát szerezni, mert azt majd valahogy megoldom, ha mégsem, segítséget kérek olyan emberektől, akik a kérdésre olyan választ adtak, ami segített döntenem.
3. Nagyon nem szeretem, ha ismeretlenül kioktatnak, nem ismersz, bár ezek alapján hál' Istennek.
4. Nem egyedül döntöttem ez mellett.
5. Bizonyára már vagy egy tucat menhelyi kiskutya boldog gazdija vagy, a továbbiakhoz sok szerencsét kívánok.
Üdv: Egy leendő fajtiszta skót juhász kiskutya gazdi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!