Miért akarja a média a harci kutyákat bemocskolni? Hogy tud egy betiltott fajta egy 8 éves kislányt szétmarcangolni?
Figyelt kérdés
A pitbull úgy olvastam tiltva van mint fajta. Nem lehet olyan fajtát tenyészteni, hogy "Pitt bull" vagy "pittbull" nem tudom hogy írják!
De a végképp nem értem, hogy egy 8 éves gyerek mit tud vele tenni, hogy a fejét marcangolta?
Bele hajolt a szájába, és közben a farkát ketté törte?
Mit akar a média? Ha nem pitbull, hanem vizsla tép szét egy felnőttet, arról szó sincs ugye?
2014. júl. 29. 20:28
11/11 anonim válasza:
Ez általában úgy van ahogy leírtad.A média csak a pitbullokról tãmadásokról számol be általában mivel az embereket nem érdekelné hogy egy tacskó leharapta egy ember ujját(amúgy a médiának nem szabad hinni mert a fele nem igaz). Ui.:bocsi a helyesírási hibákért ipadon írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!