Hogy beszéljem rá a húgom hogy menhelyi kutyánk legyen?
Figyelt kérdés
Mondtam neki hogy megmentenénk egy életet de nincs rá hatásal mert nem akkar csak kis kutyát de hiábba mondom neki hogy a menhelyen is sok a kiskutya ő azt mondta hogy tenyésztőtől kisebbb korábban is el tüdnánk hozni.Mit mondjak neki higy meg gondola magát?2014. júl. 27. 21:48
1/12 KGabi0000 válasza:
Vidd el egy menhelyre úgy,hogy azt mondod valahova máshova mentek.Megmutatsz neki egy kiskutyát és rögtön beleszeret és haza akarja vinni.Így a legegyszerűbb.
2/12 anonim válasza:
Nézess meg vele egy állatkínzás ellenes videót.
3/12 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy vidd el egy menhelyre.
4/12 anonim válasza:
Mondd meg neki, h tenyésztőnél 100 ezer egy kutya, a menhely olcsóbb. Vidd el, én is ezt ajánlom. Nézzetek körül, beszéljetek a menhely vezetőjével, az ott dolgozókkal, hátha meggondolja magát.
5/12 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ha őt bevágnák egy börtönbe ő is örülne, hogy egy cuki baba helyett őt hozná ki valaki.
Egek. Hány éves egyáltalán?
6/12 anonim válasza:
Miért szeretnéd lebeszélni róla, hogy tenyésztőtől vegyen kutyát? Ha ennyire menhely párti vagy, akkor hozz ki magadnak onnan egyet.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
sziasztok az előző válaszoló képen a kutyus nagyon aranyos beválhat mert rá náztem és meg imádtem és a kérdésre válaszolva mond hogy boldba vagy valahova mentek és vidd el egy menhelyre mutass neki egy cuki kutyust és egyszerűen ha megtalálja az igazit nem lesz képes elengedni
9/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
azért nem veszek ki én a menhelyről kutyát mert én nem kaphatok :( a húgom már 4 éve a kutyáért könyörög de az egész család kutyája csak ő választjaki milyen fajta meg a nevét meg hogy menhelyi legyen-e
2014. júl. 31. 13:53
10/12 anonim válasza:
és te miért akarsz menhelyről kutyát? mert most ez a divat?? Honnan tudod, hogy elbirtok-e egy ismeretlen felmenőkkel rendelkező, bizonytalan előéletű kutyával??? Miért nem jó, egy igazolt származásu egészséges kiskutya tenyésztőtől????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!