Milyen messze mentél el (km-ben) a megtetszett menhelyi kutyádért?
Boxerünk mellé szerettünk volna még egy boxert. Venni nem szerettünk volna (törzskönyvesre nem is volt akkor pénzünk), meg úgy gondoltuk, hogy inkább megmentünk egy kutyát. Noétól ilyen-olyan indokok miatt nem tudtunk hozni boxert, ezért elkezdtem keresgetni a hirdetések között... Találtunk egy 7 hónapos kant, akit panelban tartottak. Nem bírtak vele. Először 40 ezerért feltették, utána csak 10 ezer volt. Mire eljutottunk hozzá, addigra már úgy voltak vele, hogy ingyen adják, csak már vigyük... Én Őt örökbefogadott kutyusként könyvelem el. :)Már nagyon szabadulni akartak tőle, szerintem nem sok kellett neki, hogy elvigyék valahova és csak kirakják... Pár e-mailt írtam nekik, küldtem képet róla (a kérésükre), de le se sz@rták. Már több hónapja nem írok nekik.
Azóta Ő a világ egyik leghálásabb, legboldogabb kutyusa! :)
200 km-t utaztunk érte.
első kutyámért :123 km
második kutyámért: 173 km
ez csak az odafelé távolság :)
igaz a 2. nem menhelyről hanem ideiglenes befogadótól hoztuk el, de ő is mentett kutty. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!