Csak engem irritálnak rettentően a boxer fajtájú kutyák?
Tudom miről beszélek egy ilyen idiótát ismerek! Tesóm kutyája 2 éves német boxer, és egy tahó!
Kezdjük ott, hogy fizikailag idegesít!
Ugrál, rá fenyítek, hogy takarodjon, erre még játéknak veszi! Rá emelem a kezem, és nem fél! A legtöbb kutya behunyászkodik ha felé emelem a kezem!
Megrúg! Ugrál, és belerúg a hasamba! Rá kell lépnem a lábára, hogy ne tudjon rám ugrani! Olyan kemény a mancsa, belém üt akkorát! Ha el akarom kergetni még játszana!
És idegesít ahogy szuszog! Nem bír csöndbe maradni!
Meg a nyálát is fröcsköli néha! Néha tiszta nyál a ruhám, mert nekem dörgöli a fejét!
És nem csak ez az egy kutya ez! Minden boxer amit láttam az ilyen idióta hiperaktív, ugrálós pancser volt!
És akkor még a szobacirkálók az idegesítők!
Hogy lehet szeretni ezt a fajtát?
"A legtöbb kutya behunyászkodik ha felé emelem a kezem!"
Aha, biztosan??? Szerencséd, hogy nem ismered a kutyámat! :))
"Hogy lehet szeretni ezt a fajtát?"
Mindenesetre nálad máris szimpatikusabb. :)
Engem meg te idegesítesz kis k....
Az én kutyámra sem sokat emelgetnéd a mancsod, az ziher... :D
én is utálom őket, meg a mopszot és a macskákat úgy általánosságban, de mégsem hiszem azt, hogy jogom van felrúgni egyet is, főleg nem másét.
a tesód a hibás, mert nem képes megnevelni a kutyáját, illetve ha nem laktok együtt, akkor mi a rossebnek mész oda ha ennyire zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!