Ma van a Boxer kutyám születésnapja, de nem tudom, hogy mit adjak, csináljak, vegyek neki. Tudtok esetleg adni nekem egy pár ötletet?
Szia!
Nekem is 2 boxerem van. :)
Ők "tortát" szoktak kapni: kevés rizs + zöldség/gyümölcs amit szeret + jó sok hús... A tetejébe pedig hosszúkás jutalomfalatokat szúrok, azok a gyertyák. :)
Idén új hámot is kapnak a torta mellé, augusztusban lesz a születésnapjuk. De kaptak már csipogós játékot és nyakörvet is.
Ezek olyan kis bolondos dolgok, és sokaknak nem fontosak, de én is "ünneplem" a kutyám születésnapját. Nekem ez fontos.
Picike tortácska (olyasféle, amit az előző leírt). Beleszúrtam egy gyertyát, meggyújtottam. Égett 5 másodpercig a fénykép erejéig, amelyen meg lett örökítve a szülinapos a tortájával.
Miután a gyertyát kivettem a tortából, odaadtam neki egy "Boldog Szülinapot" kíséretében.
Illetve kapott egy új labdát és egy nagy puha pokrócot.
Én kutya szülinapi partit csináltam !
Nálunk a kutyafuttatón vannak padok ,asztalok .
Kinyomtattam meghívót,amit szétosztottam a gazdiknak.
Csináltam palacsintát,sós rudat,üdítő ,bor,pezsgő az embereknek.
A kutyáknak főztem csirkenyakat.
Gazdik hoztak ajándékot a szülinapos kutyámnak: játékok,prémium jutalom falatok,új nyakörv stb.
Nagy siker volt…………..
Azért ügyeltem ,hogy amerikai típusú,túlzott bugyutaság ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!