Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák miért ülnek abban a...

A kutyák miért ülnek abban a házban, ahol néhány napja valaki meghalt?

Figyelt kérdés
Vasárnap volt egy hete, hogy barátnőmék nagyanyja meghalt a szemünk előtt. Azóta a kutyájuk csak ott ül abban a házban(palotapincsiről van szó). Eddig csak a barátnőm anyjára hallgatott csak, de most őrá sem akar. Lehetséges lenne, hogy a kutya érez valamit abban a házban? Vagy van valakinek erre valami értelmes magyarázata?
2014. júl. 29. 18:04
 1/9 anonim válasza:
a kutya jóban volt az elhunyttal? ha igen, szerintem érzi a szagát és hiányolja, vagy valami ilyesmi.
2014. júl. 29. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szomorú és hiányzik neki.
2014. júl. 29. 18:10
 3/9 anonim válasza:
50%
A kutyák kifinomultabb érzékekkel rendelkeznek , és érzik a paranormális jelenségeket ( tapasztalatból beszelek ) valószínüleg már a kutya is felfogta hogy mitörtént , csak ragaszkodik a gazdájának a lelkéhez :( szörnyű lehet a kutyának
2014. júl. 29. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

ma 18:13

Ne magyarázz bele a hülyeséget.

A kutyáknak kifinomult szaglásuk van. Valószínű, hogy a nagyi szagát érzi, és a szag közelében marad egy ideig. Nincs ebben semmi paranormális dolog, és nem érzik senki lelkét..

2014. júl. 29. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
házi állataink, a kutya és a macska jól látják a szellemeket és kísérik őket a tekintetükkel, amerre járnak.
2014. júl. 29. 18:23
 6/9 anonim válasza:
40%
A kutyák kifinomultabb érzékekkel rendelkeznek , és érzik a paranormális jelenségeket ( tapasztalatból beszelek ) valószínüleg már a kutya is felfogta hogy mitörtént , csak ragaszkodik a gazdájának a lelkéhez :( szörnyű lehet a kutyának
2014. júl. 29. 18:23
 7/9 anonim válasza:
54%
18:17 Neharagudj de szerintem te szkeptikus vagy ( amivel semmibajom sincs ) de azzal szeretném bizonyítani amit írtam hogy van egy igaz történet amit évekig nem tettek nyilvánosságra ( nyilvánvalóan okkal ) a 80s években készítettek róla dokumentum filmet is miután elismerte a VATIKÁN hogy megtörtént ( átkozottak otthona ) ha nem hiszed el akkor írd be google ba es látni fogod , ott a kutya érezte a lélek jelenlétét a kutya és látható oknélkül kiszaladt nyüszítve , vakkantgatva ,és zavartan . Ami meg a saját tapasztalatom arról meg nem beszélek szivesen mert nagyon felkavaró :( amúgy ne érts férre , csak véletlenül küldtem el 2x a válaszom
2014. júl. 29. 18:32
 8/9 A kérdező kommentje:
A nagyival a kutya nem volt annyira jóban, most mégis ott ül a házukban folyamatosan és nem akar hazajönni, csak ha kézben hozzuk. Az meg hülyeség, hogy "látja a szellemet", mert szellem nincs!!!
2014. júl. 29. 18:35
 9/9 anonim válasza:
Lehet hogy idézem : "szellem nincs !!!! " de arra nem gondoltál hogy a házat szokta meg ? , en vigyáztam egyszer egy rokonom kutyájára nemsokkal azután hogy meghalt a kutya testvére .... amint áthoztam a mi házunkba még enni sem akart , folyton sírt ... nehéz lehetett neki h egyszerre kellett feldolgoznia a testvére halálát , és hogy egy kis időre kiemeltem a lakó környezetéböl ( mert mindenképp el kellet vigyem egy kicsit )
2014. júl. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!