Milyen színű beaglet válasszak? Bicolor vagy tricolor? Neked melyik tetszik jobban? Miért?
Nekem tricolor biglim van.
A bicolorok kölyökként rettentően édesek és ebből a szinből is van néhány különleges kutya is.
Döntsd el h neked milyen tetszik, amúgy tri és a bicoloron belül is vannak szinváltozatok: [link]
nekem bicolor szukám van.és most vanank kölykei,mind tricolor.gyönyörűek és nagyon aranyosak,de az én szivemhez valahogy a bicolor áll közelebb.=)mert nem olyan átlagos.=)
de ha oda kerül a sor h válassz és meglátod őket tudni fogod,h melyik lesz a te kis kedvenced.=)
hát kan vagy szuka lesz?
volt egy film ahol a kan háromszínű (azt hiszem bicolor)
a szuka meg kétszínű (tricolor) és ez benne maradt
szval
kan : csakis bicolor
szuka : tricolor vagy bicolor
ez az én véleményem :)
ilyet(tricolor)
[link] menj végig mert van sok ninden ami nm ide tartozik de a képet megtalélod
19:08 válaszolóNAK
A háromszinü a trikolor (TRI azaz három)
Szerintem meg majd az érzelmek eldöntik milyen szinü kutyusod lesz ne hallgass másokra! Egy kutyát 15 vagy több évre veszel TE veszel ne mások miatt dönts!!! Én is mivel mindenhol tricolor kutyát láttam azt akartam venni, kant erre elmentünk a tenyésztőhöz és kiszúrtuk egymást egy szuka bicolorral aki azóta is már 5 éve a kislányom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!