Költözés miatt a kiskutyánkkal nem tudunk mit kezdeni, de jó helyet szeretnénk neki, valaki tud megoldást?
Már ne haragudj, hogy kötekszem, de mikor hozzád került a kutyus, arra nem gondoltatok, hogy mi van akkor, ha előáll egy ilyen eset, mint pl. a költözés? Nekem két kutyám van, de még ilyen dolgokat is mérlegeltem az örökbe fogadásukkor...
Na mindegy, ezzel nincs megoldva a probléma, csak a véleményem volt.
Amúgy sajnos nagyon kicsi az esélye, hogy találsz neki gazdit, mert rengeteg gazdira váró keverék (és fajtatiszta) kutyus van. Tegyél fel róla képet, hátha úgy jobban megy.
Kan vagy szuka amúgy? Gyerekekkel, macskákkal, más kutyákkal hogy jön ki? Mekkora termetű? Ivartalanítva van?
sajnos anyámnak kellett a kutya én nem szólhattam bele, nem szereti a macskákat kisgyerekekkel el-van, szerintem ha már hozzászokott kutyákat nem nagyon szereti, de szerintem ez is szoktatás kérdése kis termetű lány, nem ivartalanitott
ha nem tudom valakihez örökbe adatni, milyen megoldások vannak még?
Megtartani. :)
De miért akkora gond a költözés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!