Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mindenki minőségi táppal etet?

Mindenki minőségi táppal etet?

Figyelt kérdés
mert itt ezen oldalon azt látom hogy aki nem vagy akinek nincs ilyen kiváló tápra pénze az ne tartson kutyát mert csak egy állatkínzó. Kérdésem ti honnét tudjátok mi van abban a tápban ? ennyire naivan hisztek a gyártónak. Mikor gondolkodjunk ésszerűen hogy mennyibe kerül pl egy kiló csirkemell és mennyi egy kiló táp amiben 85%szín hús található.
2014. júl. 26. 15:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Egy embert sem ismerek aki minőségi tápot adna a kutyájának. Felénk már az is csoda ha nem moslékot, maradékot, romlott kaját kapnak hanem akármilyen olcsó tápot.

Nekem nincs kutyám, pont azért mert nem lenne pénzem jó kajákkal etetni.

2014. júl. 26. 16:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Két amstaffot tartok, egyik 26 kiló, a másik lassan 30. A herélt mindent bezabál, a szukám viszont nagyon válogatós (nem, nem fogom éheztetni, ha meg tudom adni neki azt, amit szeret, akkor meg is adom). Most Bosch-t vettem, 2x15 kiló került 22.000 forintba. Ez kb. 3 hónapig elég. Ehhez kapnak csikre farhátat, nyakat, zölséget, rizst, így kevesebb kell a tápból, tovább kitart.

Vettem én is mindenféle flancos tápot, a Eukanubától kezdve a Pro Plan-ig mindent. Persze próbacsomagot, hogy beválik-e egyáltalán. Van amelyik bevált, van amelyik nem.

Ki kell tapasztalni. :)

2014. júl. 26. 17:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Középkategóriás tápnál etetünk.
2014. júl. 26. 20:20
 14/17 sippara ***** válasza:
100%
BARFozunk.
2014. júl. 26. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
BARF :)
2014. júl. 26. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, én is BARF-ozok.
2014. júl. 26. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:
PREY. :))
2014. júl. 26. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!