18 éves fiú vagyok panelban lakom (2 emelet) és kutyát szeretnék. Két fajtán gondolkozom Bichon, Tacskó. (kis méretü kéne). Más kutyafajta esetleg? Tapasztalatokat, véleményeket érveket, ellenérveket szeretnék a két kutyafajtárol és, hog
Figyelt kérdés
melyik mellet döntsek?2014. júl. 26. 00:53
12/14 anonim válasza:
A bichon havanesek nagyon édesek, de szerintem több törődést igényelnek szőrügyileg, kicsit kényesebbek, de hűségesek, és tanulékonyak is. Nekünk tacskónk van, fajtatiszta szálkásszőrű kan, nagyon hűséges, tiszteli a gazdáját, jó házőrző, tanulékony, még így ötévesen tanítottam neki pár trükköt, de elég nagy a mozgásigénye, bár a havanesenek is. Szóval szerintem mindkettő, de mivel tacskónk van ezért azt fogom ajánlani. :)
Mindenképp csak akkor vállald valamelyiket, ha van elég időd sétáltatni :)
13/14 anonim válasza:
Bichot nem ismerem annyira de elég kis szoba cirkálónak tűnik, nekem tacskóm van. el van egyedül lakásban is nem csinál különösebb kárt. könnyen tanítható szoba tisztaságra, miénk pár nap alatt megtanulta. el van egyedül is de szeret bújni és azért igényli a társaságot. hajlamos elhízni szóval naponta vinni kell sétálni 1-2 órára és óvatosan a kajával. Más kutyákkal nehezen jön ki legalábbis miénk bár a kiskutyánkat idővel megszerette, gyerekeket nem nagyon szereti könnyen haragba jön. de gazdáját nagyon tudja szeretni és tisztelni.
14/14 anonim válasza:
törpe schnauzer (jól kell nevelni! nekem is ilyenem van)
Yorkshire Terrier
chihauha (talán(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!