Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10 hetes Amstaffom van, ha...

Nikk92 kérdése:

10 hetes Amstaffom van, ha van kedve odajön a behívásra, ha nincs, akkor nem; Nem eszi a száraztápot, inkább éhen halna, pedig áztatással is próbálkoztam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2014. júl. 24. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
keverd össze konzervel, vagy vegyél neki olcsó húst az állateledelesnél, nyesedéket és főzd meg neki rizzsel
2014. júl. 24. 18:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem fog éhen halni, nem hülye! :)
2014. júl. 24. 19:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezt csak átvitt értelemben írtam, de képes másfél napig etetésenként 5-10 szem tápot enni és nem hajlandó többet.
2014. júl. 24. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen időszak kölyökkorában, akkor egy ideig májkrémmel kevertük a tápot pár napig, utána már natúr is megette.
2014. júl. 24. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

MINDEN behívásra jutalomfalat. Értelemszerűen kicsi adag.

Kaja kirak, max 10 perc elvesz. Ugyanez a következő etetésnél. Persze, már fele adag kitéve. Ha életben akar maradni, enni fog egyszer csak. Ha üres a tál, mehet a teljes adag neki.

2014. júl. 24. 20:17
 6/11 anonim ***** válasza:
20%

Hogy hívod be?

Nem lehet, hogy egyszerűen csak az a táp nem ízlik neki? Próbáltál másikat?

2014. júl. 24. 20:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem táppal hívom be, videóban láttam, hogy virslit kell neki kis karikákra vágni, mert azon nem kell rágódnia. Ízlik neki nagyon, de nem tömhetem virslivel folyton, amikor magamhoz akarom hívni. Anélkül viszont bajos, nagyon makacs, van, hogy csak ül velem szemben, figyel a nevére, de nem hajlandó megmozdulni. Amúgy tápból is kétféle van, de egyikért sincs oda.
2014. júl. 24. 23:49
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

van ilyen, onfejuek :)

majd nagyobb koraba suli.

tapot csereld le, markat nem irok, de dragabb taptol fostak, masik detto nem izlett nekik, probalgasad.

2014. júl. 25. 08:03
 9/11 anonim ***** válasza:

De, 10 hetes kutyának még nagyon sokáig valami jutit kell adni, ha odamegy. Felezd el a virsli karikát. Kicsi jutalomfalatot adjál neki. Ha sokat kap szerinted, kevesebb rendes ételt kell adni.

Kölyök, ha válogat, akkor nem éhes.

2014. júl. 25. 11:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Teli tál mellett kutya még éhen nem halt, ne hagyd válogatni és még véletlenül se kezd el cserélgetni a tápját. Ha most engedsz neki, és elkezded májkrémezni, meg keverni ezzel-azzal, a saját életedet nehezíted meg. Rendszeres legyen az etetés, lehetőleg ugyanabban az időpontban, ennyi idősen még napi háromszor a táp etetési útmutatója szerinti adaggal (a sok jutalomfalat miatt csökkentsd az adagot). Kaja letesz, kap 10 percet, ha megeszi megeszi, ha nem elveszed. Eleinte nálam is bepróbálkozott, úgy három nap után feladta. Azóta akármit adok neki úgy tolja befelé, mint aki még sosem evett.

Ennyi idős kutyát meg bizony kajával lehet a legjobban motiválni, tehát amikor hívod, és odamegy hozzád szépen kapja a kaját. Én szoktam olyat is csinálni, hogy a komplett ebédet csak feladatok végrehajtásáért kapja meg, kicsit sokáig tart, de élvezi nagyon.

2014. júl. 29. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!