Tudnátok nekem segíteni hogy mit tegyek hogy anyukám megengedjen egy kistestű kutyát a házunkba? Sok mindennel próbálkoztam már és régóta is kérem.10 vagyok és úgy érzem hogy képes lennék rá
Elsőnek is.Anyukád miért engedi hogy kutyád legyen? Lehet azért, mert tudja hogy nem vagy rá készen.Lehet azért is mert nem álltok úgy anyagilag.
Amúgy egy kutya 80 ezertől van általában, mármint egy fajtatiszta (nem szaporítótól!!).Etetés, állatorvosi költségek, stb... ez sok pénz.Mindenki azt hiszi hogy képes rá.Én is úgy éreztem, lett is egy kutyánk, és hát most egy 3 éves jól nevelt kutya, aki mellé tegnap kaptam még egy kutyát amire már tegnap elköltöttem 50 ezret, mert hát kifér a kerítésen stb... Szóval egy kutyával sok gond van.
De ha tényleg jól álltok, meg képes vagy rá akkor hozz fel érveket.Én amúgy a Beagle kutyust ajánlanám, nekem olyan van tegnaptól kezdve.Csak hát szökős fajta, meg nagy mozgásigényű.
Most ez komoly?!
A Bichon tetszik, és mi mondjunk róla tulajdonságokat?!
Ha valaki kutyát akar tartani, az csak a hab a tortán, hogy az adott fajtából oda-vissza, álmából felkeltve bevág minden elérhető információt.
Az alap meg az, hogy általánosságban felkészül a kutyatartásra, minden szempontból.
Na most ha azt nézem, hogy ez az utóbbi általános "tudás" 100-szor több, mint a fajta speciális tulajdonságai, akkor mit értesz az alatt, hogy
"úgy érzed, képes lennél rá" ?!
Vagy csak úgy jött egy ilyen érzés? Mert az önmagában elég karcsú lesz...
Koszi mindenkinek
Hat mar 4 eve konyorgok kutyaert es amugy mar kozelebb jutottam egy kicsit. Mivel anya is szokot rolabeszelni hogy mit csinalnek vele meg ilyenek.. koszi a valaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!