Egyetem mellé kistestű kutya?
Nagyon szeretnék egy kutyát,keverékben gondolkozom.
Vidéken (otthon) neveltem már, tudom, mivel jár a tartása. Egy kistestűt el tudnék tartani, kajával, oltással nem lenne gond. Napi 1-2 óra séta (reggel-este) is megoldható. Amit nem tudok - mivel lakásban még nem tartottam kutyát -, hogy napközben kibírja-e, ha alkalmanként 5-6 órát egyedül van?
Mivel nem egyedül lakom, így lehet, hogy sor sem kerülne ennyi időre, de az egyetem olyan dolog, hogy sosem lehet tudni... Otthon egyszerű, mert van udvar, kiküldöm, le lakásban?
elhatározás kérdése.
kis testű kutyám van, akkor se volt gond amikor reggel 9-től este 7-8ig dolgoztam. fárasztó, mert reggel korán keltem hogy legalább 1-2 órát mozogjunk, és későn feküdtem le hogy estére is le legyen fárasztva. a kettő között meg aludt.
de választhatsz kisebb mozgásigényű fajtát, pl. el tudom képzelni hogy egy basset hound-nak nincs igénye a napi minimum 3-4 óra mozgásra mint az én kis korcsomnak.
persze egy kölyökkutyára kell a "teljes munkaidő", de menhelyről fogadhatsz be felnőttet, az enyém is már szobatiszta volt mikor hozzám került ami azért sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!