Kiskutyám nem hajlandó megenni a száraztápot, pedig eddig boldogan ette. Baj lehet?
Finnyás.
Fel szoktad önteni a tápot vízzel? Nálam olyan kutya is megette így, amelyik eddig nem nyúlt hozzá.
Vedd el tőle, ha nem nyúl hozzá, és csak a következő etetéskor kapja meg. Nem jó már most engedményeket tenni, ha hosszútávon táppal szeretnéd etetni, akkor egye csak meg.
Ami kiskutya nálam volt ideiglenesen az szívesebben ette úgy, én mondjuk azért vizezem a sajátomnak, mert így nem habzsol annyira a kutya, visz be elég folyadékot a táppal együtt, könnyebben nyeli.
Nem mondom, hogy ezért nem eszi, simán lehet, hogy nem éhes, mert mondjuk többet kap, mint megenne, vagy finnyás, mert megtapasztalta, ha nem eszi meg a szárazat, akkor kap konzervet. Egy kutya sem halt még éhen egy teli tányér előtt, baja pedig nincs, hisz a konzervet enné.
Én is így jártam , állatorvossal közösen mindent kipróbáltunk, de nem evett, erősen fogyni kezdett akkor feladtuk és maradt a főzés :D
Étrendet raktunk össze a dokival nem tudtam mást tenni.
Hát ha ilyen pici, gondolom még háromszor eteted, lassan kaphatja az ebédét, a hisztinek nem kell engedni:)
Ki kell tapasztalni, hogy mikor éhes a kutya, mi a 10 hónaposunknak reggel és este is adunk, de reggel csak minimálisat- nem is enne annyit szívesen. Nálunk a déli etetés volt, ami nehezen ment eleve, mert nem volt éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!