Etetéssel kapcsolatban, milyen tápot válasszunk?
Figyelt kérdés
Van 1 örökbefogadott kistestű kutyánk.Teljesen összezavarodtam a sok ellentétes indoktól!Eddig royal canin fajtatápot adtunk neki.Voltak szőr gondjaink(néhol nem nőtt neki),de ezek rendeződtek a táptól,hízott is a kutya.Tényleg olyan rossz ez a táp.Hasa sem ment tőle.Eukanubát kiszeretnénk próbálni a fogkövesedés miatt.Az is tényleg ennyire rossz táp lenne?2014. júl. 24. 18:18
2/7 A kérdező kommentje:
Yorkshire terrier keverék.
2014. júl. 24. 18:23
3/7 anonim válasza:
nézd meg az összetevöket, és dönts. sok netes oldalon zooplus, zoofast, stb olcso és ingyen kiszállitják a minöségibb tápokat is, vannak oldalak ahol méh a gabonamentest mint kategoria is ki lehet választani. keres rá googleben a kutyaeledel v felszerlésre, nagyon sok webshop van, de meg lehet találni a legjobbat.
4/7 anonim válasza:
Eukanuba nagyon jó, de mindenképp kell átszoktatási idő. Tehát először adj fele Royal-t fele Újat ( bármit is választasz) majd kb 1,5 hét alatt folyamatosan csökkentsd a royal adagot de növeld az új táp adagját míg végül teljesen elhagyod a royalt. Ha ezt nem teszed meg hasmenése lesz és egyéb problémái.
5/7 A kérdező kommentje:
Végig böngésztem már az összetevőket,ezért is gondoltunk a eukanubára.Igazából azt sem értem,hogy miért baj ha van benne gabona.Ha nem kap mellé házi kosztot,csak csirkenykat,mellet, akkor gabonára nincs szüksége?
2014. júl. 24. 18:34
6/7 A kérdező kommentje:
Frolic-t is szoktunk neki adni,azt sem kellene ?
2014. júl. 24. 18:43
7/7 anonim válasza:
Szerintem a Frolik tipikus szupermarket ráp, én nem adnám neki. Az enyém most 9 hetes és Royal Canin medium juniort kap. Ha más előnye nem is nagyon van, legalább nagyon szereti. Azért kell vigyázni a RC-nal, mert kifejezetten magas a fehérje tartalma, így a kiskutya hirtelen és gyorsan növekszik tőle. Tenyésztőnk ezzel etetett, így ilyet vettünk. De elég sok negatívumot olvastam erről a tápról, így át fogunk szépen fokozatosan térni a Brit Kids-re, sok utánajárás után ez tűnik a legszerencsésebb választásnak. (Első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!