Kilehet egészíteni a kutya kajáját kevés hússal meg rizzsel, ha nem prémium tápot kap?
Persze, csak ha lehet, akkor ne egyszerre. Pl. reggelire kapja a tápot, vacsorára a főtt kaját.
De ha már itt tartunk, miért nem álltok át nyersre és hagyjátok el a tápot?
Átlagban 2-300Ft/kg áron lehet nyesedék húst kapni, csontos húst meg még olcsóbban és sokkal egészségesebb.
Értem,máshol meg azt írják,hogy nem szabad egy nap adni tápot és húst(nyersen vagy főzve),akkor lehet vagy nem?
Etettem már Barf szerint,igaz zöldséget nem minden nap kaptak és.Nyesedéket ritkán vettem,azért az a 2-3000 Ft/kg kicsit sok,az 1-2 napra elég :D
Ugye más az emésztési ideje a főtt, a nyers kajának ill. a tápnak is. Egyszerre semmiképp sem szabad adni őket. De ha reggelire kapja az egyiket, vacsorára a másikat, akkor addigra már kiürül a gyomrából.
Nem 2-3000Ft/kg, hanem 2-300Ft/kg :)
Ja bocsánat :D,a darált húst ennyiért hoztuk múltkor,de a nyesedék itt van vagy 900-1000 Ft/kg.És ha 2-szer adok neki tápot este meg húst zöldséggel,úgyis jó? Mert még kölyök és
3-szor adok neki.
Úgy is jó :)
Merre laksz, ilyen drágán találsz nyesedéket?
Nézz szét a csoportban, hátha tud vki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!