Palack a kavicsokkal? Megmagyaráznátok?
7-es!
Igazából nem csak ebben az egy esetben nyilvánult meg a dominancia, ráült sokszor a többi kutyára, vagy nagyon fent hordta a farkát, peckelt. És akkor még rátett egy lapáttal a pisikaparás.
Most leírom, hogy mindenki értse, aki eddig nem: a pisi elkaparása azért domináns viselkedés, mert az állat azzal akarja növelni a területét, hogy elkaparja a pisijét, ezáltal nagyobb területre terjeszteni a szagát. Az oktatók szerint ez alapjában véve nem gond, de egy domináns kutyáról beszélünk, aki ezt úgy érti, hogy "nekem mindenhol ott van a szagom, ez az egész az én területem". Na és ha ez nem tetszik mondjuk egy nála kétszer nagyobb kutyának, akkor őt semmi nem akadályozza meg abban, hogy odamenjen, és megmutassa, hogy ő ezt nem így gondolja. Tehát a kutya saját érdekében teszik ezt.
Egyébként én ebben látok igazságot, de szóljatok közbe, ha nem így van, ha nem így gondoljátok, mert az oktatóimban nem igazán lehetett bízni.
Üdv: 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!