Melyikek azok a halfajták, amelyek szobahőmérsékletben (20-23 °C) megélnek, vízmelegítő nélkül? Kicsi,14 litere akváriumba. Van már benne levegőztető,1 növény, apró kavicsokkal van szórva az alja, é híd.
Ugye csak viccelsz??
14 literes akváriumban SEMMIT.
Legalább 50 literes akvárium kéne, hogy érdemben lehessen foglalkozni a témával.
Az van hogy az eladó téged is, mint sokakat, átbäszott mint szärt a palánkon. Előbb kérdezz, olvass aztán vásárolj!
Szóval rakd el mert karanténnak jó lesz de ha normális akváriumot akarsz akkor kell egy legalább 30 de inkább 50 literes akvárium motoros szűrővel, fűtővel, világítással!
Ne csüggedj. Kezdjél el olvasni a témában és aztán vegyél egy nagyobb akváriumot (80-100 litert). Egy eladóban sosem szabad megbízni ezt jegyezd meg! Ha berakom az eladót egy légmentesen zárható dobozba és elsüllyesztem a Dunában akkor ő is megél benne egy darabig na de kérdés az, hogy meddig? :D azért nem ilyen súlyos a helyzeted :)
Ha minden feltétel adott ahogy a szakirodalom előírja akkor vegyél majd halakat ne kapkodj mert nem jársz jól!
Természetesen a levegőztető nem elég, anélkül néhány nap vagy hét alatt elpusztulnak. Nem tudom levegőztető alatt szűrőre gondoltál-e, de anélkül semmilyen rendszer nem fog működni.
Javítom, amit az előbb írtam, az endlert inkább ne zárt 20 fokos vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!