Mire jó a törzskönyv? (bővebben lent)
szia utolsó vagyok. nem azt szeretnénk ráderőltetni, hogy vegyél 100 ezerért kutyát, de én azt mondom, hogy akinek tk.-ves a kutyája, és szeretné ha fedezne, vagy ellene, akkor vegye magának a fáradtságot, és vigyel el egy komplett eü. szürésre ami kb 25 e ft. (dp,szem,sziv), és járjon vele suliba, és tenyésszemléztesse le. Egy kutya attol nem fog jobban örökiteni, mert 100 kupája van otthon, de az is lehet, hogy egy "csak" tenyésszemlés kutyától győztes utodok születnek. de a jo idegrendszer, és az egészség a legfontosabb, hiszen 12-14 évig marad veled a kiskutya.
eü. szürések kb. 25 e ft
tenyésszemlére felkészités: kb.30-40 e ft.
kennelnév kiváltás. 10 e ft.
fedeztetés ára: 50 e ft.
alombejelentő. ha 5 kiskutyát számolunk. 30 e ft.
szuka ellés utáni vizsgálata: 5-10e ft.
a kiskutyák első oltása: 25 e ft.
második oltása: 25 e ft.
Ezt ha igy vesszük,nagyjából és maradunk az 5 kiskutyánál, akkor 46 e ft-ra jön ki egy baba, és még nem számoltam a féregtelenitést, és az etetést. ennél kevesebből nem lehet kihozni.És ezek az alap dolgok.
Egy gyenge idegrendszerü, esetleg beteges kutyussal, nem tul egyszerü ám az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!