Szobakennel? Vélemények?
Sziasztok!
Labrador kislányt vettem, most hozom el ha betölti a 8. hetes kort.
Egy fém kutyaboxot is vettem (és persze minden kelléket) . A szállítás miatt is kell,mert külföldön lakom, és napi 4-5 órát lenne egyedül a kicsi, viszont az egész szoba bordó plüss szőnyeges.
"Félek" használni a kennelt, persze csak addig használnám ameddig a szobatisztaság nem menne :) És persze amíg leszokik majd a rombolásról.
Sok jót olvastam róla , de nem tudom hogyan szoktassam bele a kutyust ?!
Biztosan sírna benne, eléggé nagyot vettem H-109xSZ-69M-x75 cm . Ez megfelelő méret neki?
Vagy felejtsem el ezt az egész szobakennelt ?
Köszönöm a válaszokat előre is ! :)
Köszönöm a válaszokat!
A szőnyeget nem tudom felszedni sajnos, mert akkor már a betonon sétálnánk. És alapból is "pince rész" és hideg (számomra , sajnos hamar megfázós vagyok) .
De munkámból adódóan 1,5 óránként le tudok hozzá menni az emeleti részről hogy kivigyem. Illetve amikor nincsenek vendégek, akkor takarításnál velem lehet, csak a porszívóhoz kell majd hozzászoktatnom valahogy :)
És mennyi idő alatt szokik bele kb. ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!