Border collie! Vélemények?
Sziasztok! Első borderem lenne, azoktól várék válaszokra, akiknek már volt/van! Show és munka keresztezésű bordert szeretnék, legyen hosszú, dús szőre és legyen jó idegrendszerű és pörős is. Sportolnék is vele. Érdekelne a véleményetek erről a kennelről!: [link]
Nekem tetszene ez a párosítás, szép kutyák, viszont nincs sok eredményük, a tenyésztő is furcsának tűnik, nincs túl sok információ... Érdekelne, hogy nektek honnan van kutyátok, vagy melyik kennelt tudjátok ajánlani ahol most lesz alom. A Bordermaniát és a Dashing Dawnt már néztem, de pl a Bordermaniánál is volt egy csomó örökölt betegség, szóval onnan nem szeretnék. Köszönöm a válaszokat! :)
A szuka kutyának ez az első alomja lesz, szóval nem tudom mit zsigerel ki belőle.
Egyébként én ismerem félig-meddig a csajt. Évek óta tervezi Flame-vel és Rascallal az almot. Rascal egyébként már fedezett pár szukát, azokból az almokból 3 kutyát ismerek. AZ egyikük nagyon szuper agilitys kutya, másikuk pedig nagyon szuper frizbis, a harmadik borderrel meg a gazdája agilityzik hobbi szinten és amit láttam videóban nagyon megy a kutya. :)
Alapjában véve tipikus show alom, de ha nincsenek nagyratörő céljaid, szerintem abszolút megfelelő lehet. Bár Flame első alomja, így nem tudni mit hoz és örökít a kölyköknek, de Rascal ebből a szempontból jó páros, mert neki már vannak kölykei és utána kérdezhetsz, hogy mit örökít. :)
Kedves kérdező!
Én is ebből a kennelből veszek kutyát és szerintem megbízható és tudatos tenyésztő. Ha megnézed Rass-t neki azért egész szép eredményei vannak és nagyon sok oldalú kutya, frizbizik, terel kiállításra jár és még agilityzik is. De te mit szeretnél vele? Sportolni vagy inkább kiállításokra járni? Kant vagy szuka kutyust szeretnél inkáb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!