Szobakennel, "kutyaovi" . Vélemények?
Sziasztok. Még mielőtt leoltanának párnak hogy " ne vegyek kutyát" közlöm hogy külföldön dolgozom, most foglalóztam le egy Labrador kölyök kutyust Tenyésztőnél (!!!)
Mivel hotelben lakom , és udvar van , de mivel egy nyílt hotel ezért kerítés nincs minden hol. Dísz növények, kerti tavak, faház , ilyesmik vannak és elég nagy udvar :)
Mivel a kutyusom miatt csak fél napot vállaltam a munkából, fele annyi fizetésért, nem csak úgy szeretném. De amikor dolgozom ... Fél 10 től 2 ig addig egyedül lenne heti 5 nap.
És arra gondoltam hogy vennék egy ilyen "kutya ovit"
Ezt: [link]
Vélemény ?
És hogyan szoktassam hozzá hogy ne sírjon ha elmegyek, sokat olvastam erről, de személyes tapasztalat érdekelne,kinek hogyan ment. :)
Köszi a válaszokat.
Ennek a "kerítésnek" nem sok értelmét látom. Egy hónapig talán elbóklászik benne, de szerintem is jobb, ha szobakennelt veszel, már ha egyáltalán szükségét látod. A kutya elöl úgyis el kell pakolni mindent, amiben kárt tehet, vagy ami kárt tehet a kutyában, és a otthon vagy sem tudod állandóan szemmel tartani, szóval ígyis-úgyis lesz szabadon, felügyelet nélkül. Ha be szeretnéd szoktatni egy helyre, ahol időnként benn is szeretnéd tartani, kennelt vegyél, ha nem, akkor nem szükséges semmi ilyesmi és az "ovi" is feleslegessé válik ahogy megtanul kimászni belőle.
Ahhoz, hogy ne sírjon, a fokozatosság szoktatja hozzá. Az első napokban vele lehetsz, de később menj el otthonról, akár csak pár percre is, hogy megtanulja, hogy nem vesztél el, hamarosan visszajössz és pánikra semmi ok.
Köszönöm a válaszokat rendesek vagytok :)
Akkor 5-6 órás utazás miatt is inkább azt veszek !
És akkor gyakorlok vele majd :)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!