Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fontos! Fides sensitiv, vagy...

Fontos! Fides sensitiv, vagy purina dog chow?

Figyelt kérdés
Sajnos most egy ideig nem lesz pénzem acanára, és el kéne mennem kutyakaját venni.Azért pedigreet nem akarok, de pénzügyileg ez a két "jobb minőségű" táp között tudok csak válogatni. Szerintetek melyik jobb?
2010. jan. 9. 12:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Biomill-nek van olyan családja, a classic, ami nem prémium. Ennek ára: 3 kg olyan 2.700 Ft körül van. Van belőle prémium is, az valóban az egyik legdrágább az összes táp közül. De nem arra gondoltam, hanem a classic-ra és ezt oda is írtam.
2010. jan. 9. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:
A Dadonál nézzétek meg a rendelés menüpontot is. 1 db 15 kg-os táptól ingyen házhoz szállítják az ország területén 3 napon belül. Nálam ez is egy jó pont az összetétel mellett.
2010. jan. 9. 16:54
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, végül kigazdálkodtam még 2 csomag acanát :) eukanubát akkor se vennék, ha olcsó lenne, de még azsem mondható el róla... a biomilt nem ismerem, de az is elég drága
2010. jan. 12. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!