Fontos! Fides sensitiv, vagy purina dog chow?
Figyelt kérdés
Sajnos most egy ideig nem lesz pénzem acanára, és el kéne mennem kutyakaját venni.Azért pedigreet nem akarok, de pénzügyileg ez a két "jobb minőségű" táp között tudok csak válogatni. Szerintetek melyik jobb?2010. jan. 9. 12:03
11/13 anonim válasza:
A Biomill-nek van olyan családja, a classic, ami nem prémium. Ennek ára: 3 kg olyan 2.700 Ft körül van. Van belőle prémium is, az valóban az egyik legdrágább az összes táp közül. De nem arra gondoltam, hanem a classic-ra és ezt oda is írtam.
12/13 anonim válasza:
A Dadonál nézzétek meg a rendelés menüpontot is. 1 db 15 kg-os táptól ingyen házhoz szállítják az ország területén 3 napon belül. Nálam ez is egy jó pont az összetétel mellett.
13/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, végül kigazdálkodtam még 2 csomag acanát :) eukanubát akkor se vennék, ha olcsó lenne, de még azsem mondható el róla... a biomilt nem ismerem, de az is elég drága
2010. jan. 12. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!