Fontos! Fides sensitiv, vagy purina dog chow?
Örülök a kérdésenek épp én is e kettő táp között ingadozom:)
Sajnos még egyiknek sem volt a zacsija a kezemben így nehéz dönteni. Remélem vki tud majd hasznos infot írni!
Nem próbáltuk még a Dog Chow tápot, de ez alapján [link] nem igazán ajánlom.
(a dog food analysis oldala egy független táp elemző cégé)
Mi Fidest szoktunk venni, szerintem jó táp, gyönyörű volt tőle a szőrük, beltartalmilag is megfelelő, igaz h ez is gabona alapú, de egy átlagos kutyának az is jó.
Ismerősöméknek is ajánlotttam ezt a tápot, igy a pedigreeről át is tértek, szemmel látható lett a változás a kutyán :)
Nekünk nem vált be a Dog Chow, ment a hasa a kutyáimnak tőle. :S
Fidest bevallom, nem próbáltam még.
Happy Dog szerintem még megfizethető és nagyon jó!
Egyértelműen Dado, ha az még belefér!! Nézd meg az összetevők listáját, magasan a legjobb!! Én is tervezem a kipróbálását, mégpedig a nagytestű kutyáknak való halas változatot. Az elég magas hústartalom mellett abban még glükozamin és kondroitin is van, ami a hasonló árkategóriájú tápokra nem igazán jellemző.
Szia!
Mi egy hónapig adtunk akutyáknak Fidest, igaz, nem a Sensitivet, csak a sima Breeder Line-t.
Eleinte nem nagyon szerették, aztán megszokták. De ami a nagyonn probléma, hogy rengeteget kakáltak tőle, és elég sárgás színűt, viszonylag híg állagút. Ez nekem nem szimpi, ezért Dog Chow-ra váltottunk. Úgy látom, ez jobban bejön, jobban is szeretik, és nem is sz*rnak egész nap.
Szóval én meg inkább a Dog Chow-ra szavazok.
Viszont, ha a Dado is a képbe jön, akkor leginkább az. Itt nálunk nem nagyon tudják sajnos beszerezni.
Aki meg az Eukanubát meg a Biomillt javasolta, az nem olvasta el, hogy anyagi okokból került szóba a tápváltás???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!