Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya való családba?

F@nn! kérdése:

Milyen kutya való családba?

Figyelt kérdés

Mármint ami nem bántja a kisbabát és ha esetleg van másik kutya otthon azt se bántja vagy baromfit...

csak normális válaszokat kérek köszönöm :)

2014. júl. 18. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:

nekünk a bordeauxi dog bevált:)

egy hónappal azelőtt került hozzánk, hogy megfogant a baba...elképesztően óvatos, helyes a babával...nagyon szuper családi kutya, nem tudok rá rosszat mondani

2014. júl. 18. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Rengeteg kutya ilyen.

Legtöbbször a nevelésen múlik.

Németjuhész, roti, dobi, snaci, amstaff, bernáthegyi, leonbergi, tacskó, bichonok, vizsla...

Érted? Azt kell tudni, hogy Te mit szeretnél a kutyától, mit tudsz neki biztosítani, hol tartanád (mert pl. egy francia bulldogot nem nagyon kéne kint tartani, de egy bernáthegyi kibírja a hideg telet. Viszont: nyáron meg a hűtéséről kell gondoskodni).

Nagyon fontos a választásnál: vannak olyan fajták, amik nem valók első kutyának.

2014. júl. 18. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Én biztosan felnőtt kutyát keresnék, mert róla már tudni lehet hogyan bánik egy gyerekkel, baromfival és így tovább.

Abban viszont biztos vagyok, hogy csak juhász vagy pásztor kutyák közül válogatnék.

2014. júl. 18. 23:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy hogy bánik egy kutya a gyerekkel, csak nevelés kérdése. Egy rottweiler is tud normális lenni, ha normálisan van nevelve és foglalkozva vele, de ez csak egy példa volt. Nyilván soha nem hagyjuk a kisgyereket felügyelet nélkül a kutyával, akármilyen fajta is. A másik kutyához és a baromfihoz való hozzáállás is nevelés, illetve szocializáció kérdése. Innentől meg kellene vizsgálnotok magatokat, hogy milyen típusú család vagytok (pl. otthon ülő, vagy aktív, következetes, avagy sem, stb) és ezek alapján választani fajtát, esetleg menhelyi kutyust.
2014. júl. 19. 07:56
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat nekem volt egy olyan bordelkolli amstaff keverék kutyusom amivel napi 2-3 órát foglalkoztam, futtattam h lefáradjon tanítottam és iskolába is vittem mégis rátámadt 8 hónaposan a két éves kisbabára és a 12 éves lányomra amikor együtt játszottak
2014. júl. 19. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
első vagyok...és nem votl semmi előjel? nem volt olyan, hogy kerülte volna őket?
2014. júl. 19. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem ajánlok neked semmilyen kutyát.
2014. júl. 19. 12:52
 8/9 anonim válasza:
Golden retriever
2014. júl. 19. 13:50
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat sokat segítettetek :)
2014. júl. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!