Milyen kuyát vegyek egy családba?
Figyelt kérdés
nem goden meg nem labrador2014. júl. 10. 17:58
1/14 anonim válasza:
lakásba vagy kertbe? Kisebb vagy nagyobb gyerekeknek? Mik lennének a feltételek?
2/14 KGabi0000 válasza:
Én tuti szétnéznék a menhelyen,ott megmondják,hogy melyik kutya való bele a feltételeidbe.
3/14 A kérdező kommentje:
5 gyerek van(3 iskolás alegnagyobb 15éves a legkisseb 1 éves és pár hónapos)n. kertes ház de nem nagyonnagy kertel de szerintem sétáltani sokat fogják stb
2014. júl. 10. 19:26
4/14 anonim válasza:
Fontos szabály:gyerekeknek NEM veszünk kutyát még ha 15 éves is.
5/14 A kérdező kommentje:
tudom azt csak azért irtam hgy vannak emberek akik foglalkoznák vele.akkor melyiket ajánjátok
2014. júl. 10. 19:54
6/14 anonim válasza:
menhely. Nagyon sok kutya van bent. Rengeteg a kölyök, és az olyan kutyák, akiket csak meguntak a felelőtlen gazdák! Sokuk jól szocializált! Menny ki az egyikre és érdeklődj. Egyébként mi bajod a labradorral és a goldennel?
7/14 anonim válasza:
Szerintem lehetne Border collie csak eléggé sok az energiája de viszont gyerekbarát és intelligens, könnyen tanítható.
Ja és eléggé szeretik a focit mármint a labdát kergetni.
8/14 A kérdező kommentje:
labrador és a golden csak játszani tud egyáltalán nem házőrzöek az a baj
2014. júl. 10. 21:10
9/14 anonim válasza:
németjuhász - ő jó házőrző és tud agresszív lenni
dalmata - egyrészt játékos, de remek jelzőkutya, ha jön valaki, rögtön jelzi, bár megharapni nem fogja
10/14 A kérdező kommentje:
a dalmata nem is olyan rosz ötlet köszönöm szépen a válaszokat . de ha még tutok ajánlani pár kutyát akkor örülnék
2014. júl. 10. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!