Szerintetek amerikai staffordshire terrier vegyek -e?
Nem, se a roti, se az amstaff nem alkalmas. Nem tudnál találni egy kevésbé pörgős, kevés be domináns, könnyebben nevelhető kutyát találni?
Plusz a normális staff SOHA, SEMMIKÉPP nem támad emberre.
Remélem, nem haragszol meg, de egy 14 éves gyereknek nem ajánlanám az amstaffot, sem más nagyon domináns kutyát.
Nem egyszerű fajta.
Nem kezdenél egy egyszerűbb, könnyebben kezelhető kutyával?
3. vagyok
Jobb, ha változtatsz a stílusodon, kisfiam!
Ezzel a pökhendi stílusoddal nem érsz el semmit, és így senki sem segít szívesen.
Tudod mit, vegyen neked apuka amit akar, csak ne nagyon gyere ide nyavalyogni, hogy nem tudok bánni az amstaffommal!
Nekem is van kutyám, de csak az egyik amstaff. Bár lehet, hogy akkor neked ez sem felel meg.
itt azok adnak válaszokat akik ÉRTENEK a kutyákhoz,adott fajtához, szal ne feleselj vissza hanem fogadd meg a tanácsot és ha annyira akarsz szerezz egy könnyen kezelhető fajtát mert se a roti se ez a fajta nem ilyen
ne a külsejét nézd, mert huu de menő "ilyesztő" külseje van mert ha a fejedrenől akkor cseszheted
itt van a labrador vagy a golden retrivert mert azokkal tudsz is kezdeni valamit
Igaz, sose volt staffom. Helyette mentett kutyákkal foglalkozom. Illetve "túl vagyok" egy keveréken, egy tacskón, egy rotin, és most is roti-nj keverékem van.
Egyértelmű, h semmihez se értek.
Egy kutya nem játékszer, nem azért vesszük mert milyen félelmetesen néz ki, de kúúl egy jószág az amstaff. Nekem az nem tetszik, hogy 2 kutyától csak úgy megváltatok, mert nem foglalkoztál velük eleget. És ha ezzel sem fogsz? Nem gonoszságból mondom, de most vagy 14, most jön a kamaszkorod, eljársz otthonról, majd minden fontosabb lesz mint egy kutya, később továbbtanulsz, elköltözöl, nem lesz rá időd, és mehet a menhelyre..?
A mi amstaffunknak hatalmas mozgásigénye volt, nem szeretett egyedül lenni, nagyon sok törődést igényelt. Domináns személyisége volt, nehéz volt kiharcolni hogy ki is legyen a főnök. Szóval csak óvatosan ha ilyen kutyát szeretnél.
Már írtad párszor...
Más típusú kutyámat keress!
Ilyenkor kutya nem való gyereknek csak néhány kivétel esetében. Hidd el te nem tartozol közéjük. Menhely? Ott tudsz válogatni.
Családi okokból négy kuryából kettőt a menhelyre vittetek? Mi lett a másik kettővel?
Most sok időd van, de majd ha iskolába jársz, nem lesz. A végén ez a kutya sem maradna meg sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!