Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek róluk?

Mi a véleményetek róluk?

Figyelt kérdés

Nekem ezek a fajták nagyon tetszenek. És különlegesek.

[link]

[link]

Ez a lundehund fajta:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jan. 8. 20:30
 1/7 anonim válasza:

az első teccik a legjobban :)

az utolsó meg nem tcccik :(

2010. jan. 8. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
A pontos megnevezés nagyon ritkák.
2010. jan. 8. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
A Japán terrier az nagyon aranyos. :-)
2010. jan. 8. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:

A lundehund nagyon különleges kutyó. Ő az egyetlen, aki nem a canis familiaris családjába tartozik, mint a többi kutya. M.o.-n talán ha 5 embernek van lundehundja. Kis termetű jószág, a szokásosnál több lábujjal van felszerelve a melső mancsain.Ügyesen fog velük, akár a majom. Fára mászik :) Ha valami nem tetszik neki, becsukja a füleit. Nem ugat, csak visítozik =) Jópofa kutymák, nekem bejön.

A gascogne-i kék basset pedig egyenesen a gyengém! Kár, hogy M.o.-n senki sem tenyészti, pedig sokkal szebb, mint a dömperre tenyésztett angol változat.

2010. jan. 8. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:

A lundehund nagyon ritka.

A soft coated wheaten terriert 2* is láttam magyarországon kiállításon, szép, puha, szőke szőre van amit nyírni kell és nagyon vidám, határozott kutya, olyan 15 kg-nagyon tetszett nekem!

2010. jan. 8. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért számít hogí ki mit gondol? Ne azért vegyél meg egy kutyát mert x embernek az jobban tetszik. Inkább nézz utána a fajtáknak, hogy mik a jellemzőik, mennyi a mozgásigényük, milyen a természetük, és úgy dönts el hogy melyik való a leginkább hozzád.
2010. jan. 9. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
2010. márc. 16. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!