Csupán kíváncsi vagyok kinek milyen kutyája van és hogy mennyi idős? :) Esetleg írhattok is róla egy pár sort. Ha akartok képet is csatolhattok a válaszhoz!
Jó lenne , ha mindenki annyira szeretné a kutyát mint mi. Sokszor eszembe jut és olyankor azt kivanom, hogy "ma" este egy kutya se feküdjön le éhen aludni.. De a sok szivtelen , szaporíto mocskat mi már kevesek vagyunk eltakarítani .. (a mocsok alatt nem a kutyikat értem, hanem amit művelnek)
2014. júl. 29. 15:22
73/92 anonim válasza:
A plüss angol cocker spániel ér? Már vagy 14 éves!
Komolyra fordítva a szót: februárban kellett elaltatni a 12 éves boxer mixemet. Vacak névre hallgatott, csíkos macikutya, úgy nagyjából egy plüssmackó természetével megáldva. Hiányzik :(
Olyan élethelyzetben vagyok, hogy új kutyáról egyelőre szó sem lehet. Úgyhogy egyelőre olvasok, hogy mit lehetne jobban, ügyesebben csinálni.
2014. aug. 4. 21:11
74/92 anonim válasza:
Ha valakit érdekel, holnap lesz egy hete nálam a 4-éve áhított "kutya kutyánszky" hivatalos neve :Szivarsodró Eszelős.. A két hónapos brüsszeli griffon baba, Íme:
Sokan kérték a Brüsszeli griffonról a képeket, ott van ...
Szivarsodró eszelős.. :))
2014. aug. 12. 12:21
78/92 anonim válasza:
2 éves német-juhász és labrador beütésű menhelyi kan,2 éves,neve Dömper.Folyton enne,szereti a kényeztetést,és kergetni akarja a madarakat,a macskákat,és meg szeretné fogni a vakondot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!