Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyád van?

Milyen kutyád van?

Figyelt kérdés

Csupán kíváncsi vagyok kinek milyen kutyája van és hogy mennyi idős? :) Esetleg írhattok is róla egy pár sort. Ha akartok képet is csatolhattok a válaszhoz!

Köszi, ha válaszolsz! :)

2014. júl. 17. 13:37
 21/92 anonim ***** válasza:
88%

Labi-vizsla keverékem van és egy rottweilerem. A labi mix. szuka, a roti kan.

A labim egy igazi erdő/rétjáró, kb. semmi nem érdekli, csak ez. Itthon meg tök jól elvan a kertben, vagy az ágyban.

A rotimnak meg mindegy hova megyünk, vagy otthon vagyunk-e, csak foglalkozva legyen vele. Szinte lehetetlen lefárasztani agyilag. Nagyon mozgékony is, a mostaniakkal ellentétben (szerencsére). Nem mindenki kutyája, azonnal véd, ha okot lát rá.

2014. júl. 17. 15:53
 22/92 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk egy sharpei amstaff keverék szukánk van. Nagyon szép, 4,5 éves, január óta lakik nálunk. Magyarra fordítva a neve Csúnyaság :)

Otthon van egy 9 hetes ónémetjuhász, 1 hét alatt beilleszkedett a családba és Csúnyaság is megkedvelte és hiányzik is neki a kicsi, de memsokára megint találkoznak.

2014. júl. 17. 16:45
 23/92 anonim ***** válasza:
90%
Skót juhász
2014. júl. 17. 19:47
 24/92 anonim válasza:
88%
5 éves keverék kutyus :-)
2014. júl. 17. 20:29
 25/92 A kérdező kommentje:

Húúú, köszönöm szépen sok-sok választ elég vegyes a felhozatal úgy látom! :) Aki csatolt képet: nagyon szép a kutyusotok! :) A többieké is biztos szép, azért sajnálom, hogy nem csatoltatok képet róla! :( :)

Na de akkor már én is leírom! :D Nekem egy 11 hetes fekete Labradorom van, a neve Negro. Egy tünemény! Különösebben még nem alakultak ki (furcsa) szokásai, de napról-napra okosodik, majdnem minden este 1-1,5 órát tanulunk. :) Eredménye már az első nap után látszott. Imádom! :)

Van Instagram profilja: [link] ; és Facebookja: [link] :D Itt találtok róla sok-sok képet, ha érdekel! :)

Természetesen várom még a további válaszokat is! :P

2014. júl. 17. 22:10
 26/92 anonim ***** válasza:
86%
Kedves kérdező ez a kutyus nagyon édes, és látom mekkora becsben van tartva, gratulálok, és minden jót Nektek! :))
2014. júl. 17. 22:14
 27/92 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Hát, nagyon sokat vártam rá, konkrétan majdnem azóta amióta eszemet az eszemet tudom. :)
2014. júl. 17. 22:16
 28/92 anonim ***** válasza:
88%

Én vagyok az aki a brüsszeli griffonról írt, 2-hét múlva lesz nálam, még nincs saját kép róla, de én is 4-éve várok rá...

Ha lesz kép elküldöm Neked, hogy lásd.. :)

2014. júl. 17. 22:19
 29/92 A kérdező kommentje:

Én meg már írni is elfelejtettem, haha. :D

Rendben, és előre is sok sikert a kutyushoz! :)

2014. júl. 17. 22:21
 30/92 anonim ***** válasza:
86%
Jó éjszakát nekünk, és minden kutyusnak.. :)
2014. júl. 17. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!