Megengeditek, hogy megnyalja az arcotok a kutyátok?
Az ihlette a kérdésem, hogy egy szintén kutyás ismerősöm folyton megengedi, sőt élvezi, ha a kutyája arcon nyalogatja, mindig azt mondja, hogy ő így fejezi ki a szeretetét.
Szerintem ez undorító és nem is higiénikus, erre jól megkaptam tőle, hogy én nem is szeretem igazán a kutyám, amiért így gondolkozom.
Nem vettem magamra, csak mosolygok a butaságán, viszont kíváncsi lettem, vajon hány ember engedi meg a kutyájának, hogy arcon nyalja.
A kutyás ismeretségi körömben (jó sok van) senki másról nem tudok, aki ezt megengedné.
én nem engedem meg, de megteszi, ugyanis így ébreszt éjszaka, vagy hajnalban, ha ki kell mennie.
nem örülök neki, máskor nem is hagyom. igaz, nem fog el az undor. hogy gusztustalan-e? kinek milyen az inger küszöbe. van olyan ismerősöm, aki azt sem engedi a kutyájának, hogy a "szerszámát tisztítsa", ha megnyalja magát rögtön rászól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!