Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a kutyának ha...

Mi baja lehet a kutyának ha megnyalja a békát?

Figyelt kérdés

Lent voltunk sétálni, és a kutyám megnyalhatta a békát, majd nem sokkal rá elkezdett botladozni. Rohantunk vele, hogy igyon, és utána már nem volt semmi látható baja.

Mi történhet a kutyával ha jobban megnyalogatja? Mit kell olyankor csinálni vele? Itassam? Úgy megijedtem! Egy 10 kg-os kis keverék. A másik kutyám 20 kg, szerintem ő is megnyalogathatta, de rajta nem látszott semmi.

2010. júl. 15. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, van az a mesében, hogy a királylány megcsókolja a varangyos blkát, és az királyfivá változik.... Ennek van alapja!

A varangyos béka hátának nedve hallucinogén anyagot tartalmaz, A középkorban ha valaki be akart bódulni, akkor békát nyalogatott.

2010. júl. 15. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagy baja valószínűleg nem lesz.A mi kutyánk napi szinten békázik,és addig dobálja,rágcsálja,amíg szegény kisjószág el nem pusztul.Eddig viszont még soha nem volt semmi baja:)
2010. júl. 15. 22:37
 3/6 Akiteki ***** válasza:

22:35

ez nagyon jó! Nem is tudtam! Néha tanul az ember itt is.

Köszi!

2010. júl. 15. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én kutyám egyszer megevett egy döglött békát:D (yorki)

Amúgy ez a béka hátán lévő hallucinogán anyag-dolog igaz lehet, mert a sógornőm állatorvos mellett dolgozott sokáig, és a múltkor a másfél éves kisfiával találtam egy békát, és kérdeztem, hogy megfoghatja e, és mondta, hogy persze, csak ne nyalogassa a hátát:)

2010. júl. 16. 10:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma reggel sárgát hányt a kutya, és hasmenése volt. De már jobban van. remélem nem lesz semmi baja!!!
2010. júl. 16. 10:54
 6/6 Akiteki ***** válasza:
A sárga hányás sokszor előfordul, amiatt nem kell izgulni.
2010. júl. 16. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!