Ti megengeditek a kutyátoknak?
Persze hogy felelotlenseg
Az allatrol sosem tudod mit gondol mit akar
barmikor egymasba kaphatnak es az Allat aki baratod egyben te miattad szenved
a 8 eves gyereket miert nem engedi el egy Magyar allampolgal Irakba Nyaralni 2 honapra,
Tényleg nem kéne, én az előző kutyámmal így csináltam, mint te, és egyszer úgy jártam, hogy az addig barátságosan szimatoló, hevesen csóváló kutya, akihez többször is odavittem már, minden előzmény és figyelmeztetés nélkül, váratlanul belemart a kölyökbe... Ezek a kerítés mögött élő, szocializálatlan kutyák sajnos megbízhatatlanok, nem ismerik az ismerkedés szabályait, erősen védhetik a területüket. Ugyan nem ők tehetnek róla, hanem a gazdáik, mégis jobb elkerülni őket. Egy ilyen incidens után marha nehéz lesz a kutyád lelkét helyretenni, lehet, hogy nem is tudod majd - vagy nagyon félős, vagy agresszív lesz. Az lenne a jó, ha teljesen figyelmen kívül hagyná a kerítés mögött ugatókat, sem ugatni, sem ismerkedni nem engednéd oda.
Inkább egy közeli kutyaiskola kutyaovijába járjatok el néha, egy-egy hétvégén, ez a legtöbb helyen ingyenes, és a kiskutyád zárt, biztonságos, semleges területen, oktatók felügyeleténél ismerkedhet, játszhat más kölykökkel és jól szocializált, barátságos felnőtt ebekkel! Ellátnak hasznos nevelési, ápolási tanácsokkal is.
neharagudj Baratom kerdezo ,, de mar tenykent nem feltetelezeskent lelet irva mind a vilag orvosai es logikusabb nagyobb iquval rendelkezo emberei tudnak ertenek tapasztaltak
az kutyakrol sot eleg sok fajta allatrol nem lehet mondani baratsagos nem baratsagos
nem tudom a reakcioit elore kiszamitani,
egyszeruen nem lehet mas kutyahoz oda engedni
es nemis szukseges, az Kutya elette nem attol fug es nem azon alapul
hanem azon az udvarodon hogy erzi magad jatszonak e vele jo van e taplalava van e szep gyep ahol leszendreshet a fa alatt, akeritest is ugy kell megcsinalni ne csumakoljon be mas alllat
a haverom kutyaja mindig boldog mindig egesz nap mas simogassa szep az udvar ahol lakik nincs megkotve
Mi emberek se jarunk idegen hazakhoz a Venaszonyokat vagy Fiatal Mesztelen leanyokat szagolgatni es a combjat nyalogatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!