Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez az ember bele akarta...

Ez az ember bele akarta foljtani a kutyám a vízbe! SOS pls?

Figyelt kérdés

Én,a barátnőm és a saját kutyusom(aki mellesleg imád úszni)

Lementünk a tiszára,fürdeni.Mikor leértünk,volt ott egy Jack Russel terrier is.(Az enyém angol spanci)...A kutyusom jólnevelt egyáltalán nem jellemző rá az aggresszió.Elengedtem és a partra ment szaglászni majd jött egy vén öreg "tata":

-Vidd innen ezt a dögöt mert agyonütöm!! ._."

Én gyorsan magamhoz hívtam(többen voltak lent)

és elmentünk egy kicsit és lestük mikor kullog már el.

Na elment.(egy 10 percre rá kb)

És vissza is mentünk jót fürdöttünk a kisgyerekekkel játszott a kutyusom,ill.dobáltuk neki a botot fürdöttünk,játszott a kutyusom a másik ebbel.

Majd...A kutyám bement úszni és pont akkor jött a "tata"

de nem vettem észre hogy közel van.A kutyám pedig bent úszott mink pedig a mólórol néztük.Az ember beszaladt a vízbe és belenyomta a kutyát a vízbe.Majd rángatta a nyakánál fogva de szerencsére az emberek leállították...És a terrier kutyust is bántani akarta de a gazdája leszidta stb elkezdtek vitatkozni hogy hogy kézpeli stb.Meg ennek következménye lesz...Aztán az emberek mind odajöttek hozzám és az ebemhez hogy nyugtassanak minket.HOGY TÖRNE EL A KEZE GERINCTELEN ÁLLATNAK -.-"

Én csak sírtam.

Nem mertem visszaszólni mert képes lenne megütni...Beteg.

Ti mit tettetek volna helyemben?Fel lehet jelenteni???

Ez kb 20 perce történ már otthon vagyok.

Köszönöm aki együtt érez velem.

És bocs a sok -"kutya" szóismétlésért.

Egyszerűen összeomlottam.Szerencsére nem lett baja a kutyámnak.

2014. júl. 15. 16:31
1 2 3 4 5
 21/44 nádas viktorja ***** válasza:
100%
Föl jelentheted csak az a lényeg hogy tud hogy hogy nézki.és nyugogy meg nagyon sajnálom nyugogy meg remélem nem fog mégegyszer ez előfordulni :)
2014. júl. 15. 17:36
 22/44 anonim ***** válasza:
4%

na lassan többet ér egy kutya élete mint egy idős férfié (aki bizonyosan) a háborúban magyarországot szolgálta és akinek köszönheted a mai hazád és hogy lehessen kutyád akit tudsz fürdetni

gratula :D ezért érdemes élni...idegen magasról lesz**om nem ismerem törődjön magával stb...haha bárcsak abban a korban éltetek volna és most lennétek öregek :)

2014. júl. 15. 17:42
 23/44 A kérdező kommentje:
de egy kutyát a vízben fojtogatni mégis csak SOK!Kedves utolsó
2014. júl. 15. 17:49
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

52%, akkor menj, pátyolgasd az öreget, ha ennyire szimpatikus neked :) biztosan azért olyan amilyen, mert annyian szeretik az elragadó modora miatt. Az én papám is volt katona, mégsem ilyen idegbeteg, és érdekes, hogy mindenki szereti és tiszteli. Vajon miért, hm? Biztos nem azért, mert állatot kínoz és egy tizenéves gyerekkel keménykedik.

Igaz a mondás, minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat.

2014. júl. 15. 17:56
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartam írni, de ez az 52%-os hamar felpörgetett.

Az én nagypapám, is túlélte a vh-t, ő is katona volt.

Attól függetlenül, hogy mi már egy modern világba születtünk, és soha nem tudta megérteni ezt a sok kütyüt, soha nem volt ilyen.

Az állatokkal úgy bánt, hogy csak egy érintéséből is sugárzott a szeretet.

Gyerekkorában ők is a Tisza mellett laktak, állatokat tartottak, és világ életében egy normális értékrendekkel élő személy volt.

Épp ezért mindig is szerették, és soha se maradt egyedül ( pedig minden rokonát eltemette, egyedül csak anyum, meg mi maradtunk neki) de barátai mindig voltak, ha olyan helyen járt, ahol nem ismerte senki, ott is egy óra alatt már barátokat szerzett magának, mert ő egy ilyen ember volt.

Az nagyon is elgondolkodtató, hogy egy ember miért marad öregkorára egyedül.

Biztos nem azért, mert egy kedves, segítőkész bácsi...

És igen, a kutyám, meg minden más kutya is sokkal többet ér ezeknél...meg a legtöbb embernél is...és igen, itt rád is célzok...

nagy a sansz arra, hogy ha ilyen stílusod marad, akkor te is egyedül maradsz öregkorodra...és nem, nem foglak sajnálni...részemről az ilyen emberek ott pusztulhatnak el, ahol épp vannak...

Kérdező, te meg nyugodj meg, nem veled van a baj...sajnos az emberekre nincs tenyészszemle, és minden selejtes egyed szaporodhat kontroll nélkül...

ha legközelebb mentek, és ott lesz a bácsi, akkor legyen kéznél telefon, és ha megint elkezdene emberkedni, akkor szépen vedd elő, hívd ki a rendőröket, és jelentsd fel a francba... börtönbe úgy se csukják sajnos, de még ha be is csuknák, még az 52%-os is boldog lehetne, mert ott legalább hasonszőrű társaságot kaphatna, és nem lenne többé egyedül a kedvenc örege...

2014. júl. 15. 18:13
 26/44 anonim ***** válasza:
97%

52 %-os nem tűnt fel, hogy nem az "öregen" van a hangsúly, hanem a viselkedésén????

Pusztán a kora miatt járjon neki tisztelet, miközben ő halálra rémiszt egy kamaszt, és kis híjján megöli a kutyáját? Hasonlóan magas értelmi színvonalon lubickolhatsz, mint az említett bácsi. Attól mert öreg, honnan veszed, hogy harcolt volna??? Lehet, már a seregből is kib*szták, mert nem volt komplett már akkor se -.-

Kérdező, jelentsd fel, keresd a tanúkat, kérd a szüleid segítségét és szeresd továbbra is a kutyádat!

2014. júl. 15. 18:45
 27/44 A kérdező kommentje:
Utolsóval teljes mértékben egyetértek!
2014. júl. 15. 18:46
 28/44 anonim ***** válasza:
68%
#8 - #9, és akkor bele kell folytani a kutyát a vízbe te tajp*r*szt állat? Remélem lesz szerencséd találkozni valakivel, aki majd veled teszi ezt te nyomorék f*s*. Egyszer láttam állat bántalmazót, egy darabig nem verte ki, és a szendvicset is turmixolva kapta, szóval gondolkodj el, mert nem sok embernél úszod meg egy: "Álljon le!" oda kiáltással....
2014. júl. 15. 18:52
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Úristen...Nagy az Isten állatkertje, csak alacsony a kerítés :) (első vagyok)

Ne foglalkozz ezzel a sok szarsággal amit írogatnak.

Én is rengeteget viszem úsztatni a cockereim, senkit nem zavarnak.Ha vannak bent max kicsit arrébb megyünk nem azon a részen úsztatjuk őket.De hogy ez az ember szánt szándékkal azért belemegy a vízbe hogy megfojtsa a kutyát az ÁLLATKÍNZÁS!Ha meg beteg és nincs senkije mondjuk valami intézetbe kéne menni, vagy valakinek ápolnia és figyelni kéne rá.

2014. júl. 15. 18:58
 30/44 anonim ***** válasza:
85%
Be kéne fejezni a melléktémát, ugyanis a KOR NEM ÉRDEM, HANEM ÁLLAPOT!!!
2014. júl. 15. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!