Ez az ember bele akarta foljtani a kutyám a vízbe! SOS pls?
Én,a barátnőm és a saját kutyusom(aki mellesleg imád úszni)
Lementünk a tiszára,fürdeni.Mikor leértünk,volt ott egy Jack Russel terrier is.(Az enyém angol spanci)...A kutyusom jólnevelt egyáltalán nem jellemző rá az aggresszió.Elengedtem és a partra ment szaglászni majd jött egy vén öreg "tata":
-Vidd innen ezt a dögöt mert agyonütöm!! ._."
Én gyorsan magamhoz hívtam(többen voltak lent)
és elmentünk egy kicsit és lestük mikor kullog már el.
Na elment.(egy 10 percre rá kb)
És vissza is mentünk jót fürdöttünk a kisgyerekekkel játszott a kutyusom,ill.dobáltuk neki a botot fürdöttünk,játszott a kutyusom a másik ebbel.
Majd...A kutyám bement úszni és pont akkor jött a "tata"
de nem vettem észre hogy közel van.A kutyám pedig bent úszott mink pedig a mólórol néztük.Az ember beszaladt a vízbe és belenyomta a kutyát a vízbe.Majd rángatta a nyakánál fogva de szerencsére az emberek leállították...És a terrier kutyust is bántani akarta de a gazdája leszidta stb elkezdtek vitatkozni hogy hogy kézpeli stb.Meg ennek következménye lesz...Aztán az emberek mind odajöttek hozzám és az ebemhez hogy nyugtassanak minket.HOGY TÖRNE EL A KEZE GERINCTELEN ÁLLATNAK -.-"
Én csak sírtam.
Nem mertem visszaszólni mert képes lenne megütni...Beteg.
Ti mit tettetek volna helyemben?Fel lehet jelenteni???
Ez kb 20 perce történ már otthon vagyok.
Köszönöm aki együtt érez velem.
És bocs a sok -"kutya" szóismétlésért.
Egyszerűen összeomlottam.Szerencsére nem lett baja a kutyámnak.
Az elmebetegség nem korfüggő. Ha fiatal, ha öreg, ha a kutyát fojtogatja, akkor feljelentés, reményeim szerint börtönbüntetést kap.
Nem álló vizű strandra, hanem szabad folyóvízbe vitték a kutyát. A folyóban lovakat is úsztatnak, bográcsot mosnak bele, a kutya a legkisebb szennyező. A kutya nem tud a vízbe pisilni és keményebb dolgot se tesz bele. Csak az ember!
Kérdező, ha a kutyát hazavitted, akkor jól fürdesd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!