Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez az ember bele akarta...

Ez az ember bele akarta foljtani a kutyám a vízbe! SOS pls?

Figyelt kérdés

Én,a barátnőm és a saját kutyusom(aki mellesleg imád úszni)

Lementünk a tiszára,fürdeni.Mikor leértünk,volt ott egy Jack Russel terrier is.(Az enyém angol spanci)...A kutyusom jólnevelt egyáltalán nem jellemző rá az aggresszió.Elengedtem és a partra ment szaglászni majd jött egy vén öreg "tata":

-Vidd innen ezt a dögöt mert agyonütöm!! ._."

Én gyorsan magamhoz hívtam(többen voltak lent)

és elmentünk egy kicsit és lestük mikor kullog már el.

Na elment.(egy 10 percre rá kb)

És vissza is mentünk jót fürdöttünk a kisgyerekekkel játszott a kutyusom,ill.dobáltuk neki a botot fürdöttünk,játszott a kutyusom a másik ebbel.

Majd...A kutyám bement úszni és pont akkor jött a "tata"

de nem vettem észre hogy közel van.A kutyám pedig bent úszott mink pedig a mólórol néztük.Az ember beszaladt a vízbe és belenyomta a kutyát a vízbe.Majd rángatta a nyakánál fogva de szerencsére az emberek leállították...És a terrier kutyust is bántani akarta de a gazdája leszidta stb elkezdtek vitatkozni hogy hogy kézpeli stb.Meg ennek következménye lesz...Aztán az emberek mind odajöttek hozzám és az ebemhez hogy nyugtassanak minket.HOGY TÖRNE EL A KEZE GERINCTELEN ÁLLATNAK -.-"

Én csak sírtam.

Nem mertem visszaszólni mert képes lenne megütni...Beteg.

Ti mit tettetek volna helyemben?Fel lehet jelenteni???

Ez kb 20 perce történ már otthon vagyok.

Köszönöm aki együtt érez velem.

És bocs a sok -"kutya" szóismétlésért.

Egyszerűen összeomlottam.Szerencsére nem lett baja a kutyámnak.

2014. júl. 15. 16:31
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Na még egy idi*óta, idős f-sszal több.
2014. júl. 15. 17:10
 12/44 A kérdező kommentje:
ja sajnos :/
2014. júl. 15. 17:11
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Na és mi okból kéne tiszteletet adni egy ny*morék, állatkínzó felnőttnek? Te állat!
2014. júl. 15. 17:12
 14/44 anonim ***** válasza:
0%
mondjuk pl azért mert lehet öreg nincsenek unokái fiatalabb rokonai stb...akitől tanulhatna milyen most az élet és ők egy más korban nőttek fel más normákkal ha nem látják a mindennapjaink lényegét fel se fogják....Mondjuk ezért mert lehet te is leszel öreg és lehet neked se lesz senkid csak majd ülsz a jövőben körülötted meg hologrammok meg repülő gördeszkák...kb ilyen lehet nekik is a mai világ...kicsit gondolkozz el (tv,internet,táblagépek...náluk meg volt lavor fürödni...meg sparhelt főzni)
2014. júl. 15. 17:16
 15/44 anonim ***** válasza:
97%
Tisztelet annak jár, aki rászolgál. Nem annak a bunkó köcsögnek, aki azzal fenyeget egy tizenéves gyereket (feltételezem annyi lehet a kérdező, de ha nem, akkor bocsi), hogy megöli a kutyáját. Talán előbb el kéne panaszolni, kulturált hangnemben, hogy mégis mi a gond. Nem az, hogy nekiesek a másiknak, mint a bolond tehén a fiának. Életkortól függetlenül. Mert gondolom őt is elég rosszul érintené a dolog fordított helyzetben.
2014. júl. 15. 17:21
 16/44 A kérdező kommentje:
ja -.-"
2014. júl. 15. 17:21
 17/44 A kérdező kommentje:
14 vagyok :S
2014. júl. 15. 17:23
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Az elmebetegség nem korfüggő. Ha fiatal, ha öreg, ha a kutyát fojtogatja, akkor feljelentés, reményeim szerint börtönbüntetést kap.

Nem álló vizű strandra, hanem szabad folyóvízbe vitték a kutyát. A folyóban lovakat is úsztatnak, bográcsot mosnak bele, a kutya a legkisebb szennyező. A kutya nem tud a vízbe pisilni és keményebb dolgot se tesz bele. Csak az ember!

Kérdező, ha a kutyát hazavitted, akkor jól fürdesd meg!

2014. júl. 15. 17:24
 19/44 anonim ***** válasza:
Persze, ha vele történt volna meg, akkor tuti, hogy az öreg ember lett volna a hibás... De hát vannak ilyen kötözködő, emberek, akik unalmukban nem tudnak mást csinálni, mint hogy ide írna f-szságokat...
2014. júl. 15. 17:25
 20/44 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. júl. 15. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!