2éves yorkim ma kétszer hányt, mit tegyek? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
az előbb adtam neki tejet, ma reggel meg nemrég hányt, mi baja lehet?2014. júl. 12. 13:28
32/39 anonim válasza:
A stílusod felháborító, azt előre leszögezném.
Egyébként egyszer próbáld ki, hogy milyen érzés hányás után tejet inni...
Ha szereti a tejet, adj neki néha, de ne ilyenkor, amikor amúgy is rosszul van! Friss víz legyen előtte, más nem.
És legközelebb ilyen esetben keress egy ügyeletes állatkórházat a neten, és hívd fel őket, ők majd elmondják, hogy mit tegyél.
33/39 A kérdező kommentje:
hányás után tejet inni? nem tudom hogy jön ez ide...
ha meg akarja inni megissza ha nem akk nem issza ilyen egyszerű
ügyeletes állatkórház, tudod hol lakok én az ügyeletes állatkórházaddal_?
2014. júl. 16. 20:44
34/39 anonim válasza:
ha jobban tudod akkor minek kérdezel itt?
35/39 anonim válasza:
Minek emeleted ki megint a kérdést? Tényleg nem szabadna tejet adni a kutyáknak. Vagy most mit akarsz tudni? Megint hányt a kutyád?
36/39 anonim válasza:
Ha olyat evett ami bántja a gyomrát, füvet eszik, hogy azt kihányja. Az én Yorkim 5 éves, már többször hányt és jól van:)
De lehet éhségtől is.
38/39 anonim válasza:
Én is írtam a füvet, mint megoldást...xdd
39/39 anonim válasza:
Húzz már el innen. Csakis azért emelted ki a kérdést, hogy minket tudjál idegesíteni. Elég gáz azért, mit ne mondjak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!