2éves yorkim ma kétszer hányt, mit tegyek? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
az előbb adtam neki tejet, ma reggel meg nemrég hányt, mi baja lehet?2014. júl. 12. 13:28
21/39 A kérdező kommentje:
igen, ez tényleg elég furcsa
2014. júl. 13. 13:43
22/39 anonim válasza:
Akkor oldd meg egyedül, ha senki segítségét nem fogadod el.
23/39 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy milyen lehetsz a valóságban! Mellékeltem a kérdező egy jól sikerült fotóját!
24/39 anonim válasza:
Még vidéken is van szombaton állatorvos. Amúgy meg ott az internet utána lehet nézni,hogy hol van ügyelet.De ha normális lennél még talán valaki segítene neked keresni.De ilyen hozzáállással segíts magadon,mert valóban egy nagyon okos ember lehetsz.
Normális válaszokat kapsz és bunkón viselkedsz,akkor ne háborogj ha utána meg ugyan úgy bunkón viselkednek veled!
25/39 A kérdező kommentje:
hát azóta beszéltem a dokival és képzeld h annak is van magánélete és nem éjjel nappal a kucsák körül forog az élete....
2014. júl. 14. 19:46
26/39 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy. Megdicsért, amiért tejecskével itatod? ^^
27/39 anonim válasza:
Jah, az én életem sem a KUCSÁK körül forog! :D
28/39 anonim válasza:
Hát én egyszer mikor hívtam az állatorvosom mondta hogy beszéljek nyugodtan, úgyis épp a Spar-ban vásárol, hallottam ahogy csipogják be neki a tételeket, míg fizetett addig letettük és utána VISSZAHÍVOTT saját költségen, pedig nem én kértem. Keress egy hasonló állatorvost, mert ha épp döglődik a kutyád ő meg magánéletet él akkor b***szhatod.
29/39 A kérdező kommentje:
azt mondta az állatorvosom h van olyan kutya amelyik fosik a tejtől van amelyik nem, amelyik nem annak nyugodtan lehet tejet adni.
2014. júl. 15. 15:12
30/39 anonim válasza:
De hallod ha te magadtól is ennyire okos vagy akkor minek zaklatsz minket? Oldd meg magad, mi meg segítünk olyannak aki nem csak kötekszik. Idióta, hisztis kis senki vagy. Csak szegény kutyádat sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!