2éves yorkim ma kétszer hányt, mit tegyek? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
az előbb adtam neki tejet, ma reggel meg nemrég hányt, mi baja lehet?2014. júl. 12. 13:28
1/39 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a tehén kicsinyén kívül más állatnak nem adunk tejet, mert laktózérzékenység állhat fenn...
2/39 A kérdező kommentje:
akkor rosszul tudod
2014. júl. 12. 13:30
3/39 anonim válasza:
Minek adtál neki tejet?
Ha a kedve jó, akkor lehet semmi baja, csak sok a sava, vagy elrontotta a gyomrát. Mit eszik egyébként? Hányszor? Kedve milyen?
4/39 anonim válasza:
Kutyáknak nem szabad tejet adni, mert nem tudják lebontani a laktózt.
5/39 anonim válasza:
Grat a stílusodhoz. Biztos attól hányt a kutyád is -.-
6/39 anonim válasza:
Már ne is haragudj, kedves kérdező. De az első válaszoló, a saját tudása szerint leírta amit gondol. Erre te egy totál más hangnemben írtál vissza...
Most nyugodtam lepontozhatsz.(:
7/39 A kérdező kommentje:
okoskodók ne írkáljanak mert igenis megkapják a letolást
itt komoly dolgokról van szó, nem kell minden kontárnak válaszolni.
kedve olyan mint szokott. tegnap megevett egy darab virslit és ennyi.
2014. júl. 12. 13:40
8/39 A kérdező kommentje:
meg van előtte egy kis szokásos táp abból sztem nem nagyon evett, de 1,8 kgos kutyus
2014. júl. 12. 13:41
9/39 sippara válasza:
A tejtől is hányhatott, a kutyák-macskák túlnyomó része laktóz intoleráns.
10/39 anonim válasza:
Nem tűnt fel, hogy nem okoskodás?
Esetleg utánaolvashatnál, mielőtt ilyen undorító stílusban reagálsz valamire, ráadásul alaptalanul. Ha nem tetszik, hogy valaki segíteni akar, akkor ne itt kérdezz -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!